Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Σκορπιό - Δείτε τα πράγματα σε βάθος αλλά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό το πρωί της Δευτέρας, ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Άλλωστε αύριο ολοκληρώνεται και μια πιο απατηλή όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε τις μεγάλες αποφάσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς δίνει μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα κι έτσι η Δευτέρα μπορεί να είναι παραγωγική. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να βγάλετε περισσότερες υποχρεώσεις και μην φορτώνετε τις επόμενες δυο μέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς βρίσκει να ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς, των οικονομικών και της καθημερινότητας σας. Όπως πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα, μπορεί να οργανώνετε τώρα λίγο καλύτερα τα πράγματα σε θέματα οικονομικών υποχρεώσεων, να βάζετε σε μια σειρά οφειλές που έχετε ή να προγραμματίζετε τις οικονομικές σας ανάγκες για τους επόμενους μήνες. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργεί συνέχεια έξοδα κι αυτή θα είναι η συνθήκη μέχρι τις 12/10. Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή μέρα δεν είναι αρνητική για σας αλλά θα πρέπει να πειθαρχήσετε λίγο περισσότερο σε θέματα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στον Σκορπιό και σας καλεί να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Μολονότι το τρίγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σας βρίσκει σε μια διάθεση να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, είναι κρίμα να χάσετε μια ευκαιρία για μια έξοδο με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα περάσετε όμορφα. Κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας μέσα στη μέρα, ώστε να προλάβετε να ασχοληθείτε με αυτά που «πρέπει» αλλά και αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ακόμη αν έχετε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας μια λύση, δεν είναι κακό να απευθυνθείτε σε κάποιο πρόσωπο που έχει περισσότερη εμπειρία ή είναι μεγαλύτερο σε ηλικία και μπορεί να σας «ανοίξει» με διαφορετικό τρόπο το μυαλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα σας υπενθυμίζει από την ώρα που θα ξυπνήσετε τις υποχρεώσεις σας, τη δουλειά, τα οικονομικά, αλλά και τα «πρέπει» που αναφέρονται στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σας παρέχει την ευκαιρία να σχηματίσετε πρόοδο σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Αλλά μην τα περιμένετε όλα από το σύμπαν. Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για να φρεσκάρετε το βιογραφικό σας, να ενημερώσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συμμετέχετε, να ψάξετε ίσως μια δουλειά διαδικτυακά ή να μιλήσετε σε φίλους, γνωστούς και παλιότερους συνεργάτες να σας έχουν υπόψη στην περίπτωση που ψάχνετε για μια νέα δουλειά. Φυσικά ακόμη κι αν εργάζεστε έχετε πολλά περιθώρια να βελτιώσετε τη δουλειά σας κάνοντας κάποιες πρακτικές κινήσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ