Ιδιοφυΐα o Νικόλας Παχής ο νεότερος Chaser του «The Chase» παγκοσμίως 23 ετών - Ποιο είναι το Σούπερ Αγόρι που παίζει μπάσκετ & λατρεύει τη μαγειρική

Μεγάλη αγωνία φέτος στο παιχνίδι!

Το τηλεοπτικό παιχνίδι The Chase επιστρέφει στις οθόνες μας με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου και νέους παίκτες να διεκδικούν τη νίκη.

«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», υποδέχονται από τον Σεπτέμβριο το νέο μέλος στην «οικογένεια» των Chasers.

Πρόκειται για τον Νικόλα Παχή ή αλλιώς το "Σούπερ Αγόρι", ο οποίος είναι μόλις 23 ετών.

Ο νεαρός παίκτης έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι ο νεότερος παίκτης στον κόσμο που λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι ως chaser. 

Φέτος θα ολοκληρώσει τη δυνατή πεντάδα των παικτών.

Ο Νικόλας Παχής έχει ως χόμπι τα αθλητικά. Μάλιστα, του αρέσει να γράφει για αθλητικές ιστοσελίδες. Η αγάπη του για τον αθλητισμό, βέβαια, δεν σταματάει εκεί, καθώς παίζει και μπάσκετ. Ο πολυτάλαντος νεαρός παίκτης του The Chase, ασχολείται επίσης με τη μαγειρική και το θέατρο. Συμμετέχει, μάλιστα, σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα.

Τέλος, στον ελεύθερο του χρόνου, ασχολείται και με τις ξένες γλώσσες και συγκεκριμένα με τα γερμανικά.

Το παιχνίδι ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:30, στο MEGA.

Η Μαρία Μπεκατώρου αναλαμβάνει να φέρει αντιμέτωπους τους παίκτες με τους πάντοτε ετοιμοπόλεμους Chasers, που έχουν αποδείξει πόσο εύκολα μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν καταιγισμό δύσκολων ερωτήσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ