Η Καλομοίρα εύχεται στον άντρα της: Σε αυτόν που έκλεψε την καρδιά μου εδώ και πολλά χρόνια & ακόμα την κρατάει... Είσαι η αγάπη μου

Ερωτευμένη με τον άντρα της η Καλομοίρα του εύχεται για τα γενέθλιά του!

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Καλομοίρα, η οποία είχε κερδίσει την τρίτη θέση στη Eurovision το 2008 για την Ελλάδα, εύχεται χρόνια πολλά στον άντρα της για τα γενέθλιά του, μέσα από μια τρυφερή δημοσίευση.

Πιο συγκεκριμένα, η Καλομοίρα με το νέο της ξανθό look, ανέβασε μια φωτογραφία των δυο τους. Απαστράπτουσα η τραγουδίστρια στην φωτογραφία και γοητευτικός ο Γιώργος Μπούσαλης, ο ελληνικής καταγωγής σύζυγός της, ποζάρουν στην κάμερα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης η ποπ σταρ έγραψε: "Σε εκείνον που αιχμαλώτισε την καρδιά μου χρόνια πριν και ακόμα την κρατάει στα ευγενικά του χέρια, αυτή την ξεχωριστή μέρα, εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Είσαι η αγάπη μου, η καλύτερη μου φίλη, τα πάντα μου, κάνοντας την κάθε μέρα πιο φωτεινή."

Η Καλομοίρα ζει με τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη, στις ΗΠΑ. Ωστόσο, η αγάπη της τραγουδίστριας για την Ελλάδα, την φέρνει αρκετά συχνά πίσω στη χώρα μας τόσο για διακοπές, όσο και για δουλειές.

Διαβάστε επίσης: Super barbie η Καλομοίρα, σέξυ η Φουρέιρα - Ημέρα θετικής ενέργειας για τους δημοφιλείς καλλιτέχνες (φωτό - βίντεο)

Μάλιστα, η Καλομοίρα θα παρουσιάσει φέτος το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ " I'm a Celebrity... Get me out of here! " μαζί με τον Γιώργο Λιανό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ