Ζιζέλ: Το διάσημο super model αποκαλύπτει για το διαζύγιο από τον Tom Brady - "Ήταν πολύ σκληρό για την οικογένειά μου"

Η Ζιζέλ μιλάει ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου!

Το super model Ζιζέλ Μπούντχεν μίλησε στο PEOPLE για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της και πρώην παίκτη του NFL, Tom Brady. Το ζευγάρι απόφασισε να πάρει χωριστούς δρόμους μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας στη ζωή.

Η Ζιζέλ στη συνέντευξή της αποκαλύπτει ότι ήταν μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής της.

«Ήταν πολύ σκληρό για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά, σε κάθε τομέα της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά στο People.

«Με όλες αυτές τις διαφορετικές ανατροπές που κάνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κατάφερε να βρει πράγματα που την έκαναν να νιώθει δυνατή. Ωστόσο, μεταξύ άλλων, έκοψε το αλκοόλ.

«Ακριβώς αφού έκλεισα τα 40 στην πραγματικότητα, ένιωσα μια τεράστια διαφορά μεταξύ του πότε έπινα ένα ποτήρι κρασί και πότε δεν έπρεπε να έχω αυτό το ποτήρι. Είναι κοινωνικά αποδεκτό να πιεις ένα ποτήρι κρασί. Λοιπόν, δεν είναι υγιές για εμένα. Αν θέλετε να ζητήσετε από το σώμα σας ό,τι ζητάω εγώ από το σώμα μου, που είναι πολλά, δεν μπορώ να πίνω όλα αυτά τα πράγματα (αλκοόλ, καφεΐνη) γιατί αθροίζονται.», εξήγησε.

Το χρονικό της σχέσης της Gisele με τον Tom

Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου τον Δεκέμβριο του 2006 και άρχισαν σύντομα να βγαίνουν. Ο Τομ έκανε πρόταση γάμου στο μοντέλο τον Ιανουάριο του 2009 και μετά από αρραβώνα ενός μήνα, το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Καλιφόρνια στις 26 Φεβρουαρίου 2009. Είναι γονείς δύο παιδιών. Ο γιος τους Benjamin είναι 11 και η κόρη τους Vivian 8 ετών.

Διαβάστε επίσης: Η Gisele έγινε ο άντρας του σπιτιού! Σήκωσε τα μανίκια και ανακαινίζει την βίλα των 11,5 εκ δολ, μετά το διαζύγιο (φωτό)

Η Ζιζέλ συνέχισε τη συνέντευξη στο PEOPLE λέγοντας: “Νιώθω ότι όποτε βρέχει, βρέχει κατακλυσμιαία. Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές και στροφές που παίρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας”.

Η Ζιζέλ προχώρησε επίσης και σε κάποιες συμβουλές προς τις γυναίκες τονίζοντας ότι: “Δεν είναι κάτι εγωιστικό. Οι άνθρωποι μας έχουν διδάξει ότι είναι εγωιστικό αν φροντίζεις τον εαυτό σου. Πώς είναι αυτό εγωιστικό;” λέει. “Όταν αισθάνεσαι καλά, είσαι καλύτερη μαμά, είσαι καλύτερη φίλη, είσαι πιο ήρεμη, είσαι πιο υπομονετική, είσαι πιο τρυφερή, είσαι πιο προσγειωμένη. Οπότε δεν μπορείς να αισθάνεσαι ενοχές που δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Γιατί αυτό σημαίνει να αγαπάς εσένα και να αγαπάς τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο, οι οποίοι θα επηρεαστούν από το πόσο καλά είσαι. Γιατί αν είσαι άρρωστος, όλοι πονάνε.”

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ