Η Μαριάννα Λάτση σε σπάνια εμφάνιση στο Ηρώδειο: Εντυπωσιακά λεπτή & fit - Είδε Αργυρό, Σόνια Θεοδωρίδου & Τόνιο

Μια μεγάλη συναυλία για το περιβάλλον στο Ηρώδειο....

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρουσίασε μια μεγάλη συναυλία για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, με το έργο του συνθέτη Πασχάλη Τόνιου «Μητέρα Γη Συγνώμη».

Ήταν μια πολυπληθή παραγωγή με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών, συμφωνικής ορχήστρας και 400 χορωδών, που ένωσαν την φωνή τους σε μια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η παράσταση ήτα βασισμένη στο πρωτότυπο έργο «Μητέρα Γη Συγνώμη» του αναγνωρισμένου συνθέτη Πασχάλη Τόνιου, όπου η ποίηση μεγάλων ποιητών μεταφέρει τον προβληματισμό για την Φύση και τη σχέση της με τον άνθρωπο.

Ερμήνευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Τιμητική συμμετοχή η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου
Υψίφωνος: Βανέσα Καλκάνη

Τους συνόδευσε η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη.

Στον ρόλο του αφηγητή ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Την παρουσίαση της παράστασης έκανε ο Αλέξης Κωστάλας, ενώ τη σκηνοθεσία υπέγραψε η Σοφία Σπυράτου.

Ο συνθέτης, μουσικός και ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος έχει πολυετή και πολύπλευρη παρουσία στο ελληνικό τραγούδι. 

Πρωτοεμφανίστηκε στο μουσικό χώρο ως μουσικός κι ερμηνευτής δίπλα σε μεγάλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ ο Μάνος Χατζιδάκις ήταν εκείνος που τον παρότρυνε να ασχοληθεί και με τη σύνθεση. Στο ρεπερτόριο του ως ερμηνευτής περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν της νεότερης έντεχνης παράδοσης του ελληνικού τραγουδιού καθώς έχει ερμηνεύσει και έχει συνεργαστεί με πολλούς από τους σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες (συνθέτες, ποιητές, ερμηνευτές) όπως Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλο, Σαββόπουλο, Σπανό, Πλέσσα κα, αλλά και Μπιθικώτση, Milva Νταλάρα, Μπέλλου, Γαλάνη, Βιτάλη, Γλυκερία, Πρωτοψάλτη κ.ά..

Στην συναυλία έδωσαν το παρόν πολλοί Έλληνες celebrities. Ανάμεσά τους και η Μαριάννα Λάτση, σε μια σπάνια εμφάνιση. Η κα.Λάτση επέλεξε για την περίσταση ένα στενό μαύρο φόρεμα, που αναδείκνυε απίστευτα την άψογη σιλουέτα της, με μια ζώη στην μέση. 

Φωτογραφήθηκε με τον Πασχάλη Τόνιο και ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη. 

Στην συναυλία βρέθηκαν επίσης οι: Φαίη Σκορδά,  Έλενα Ράπτη,  Γιώργος Ντάβλας, Δημήτρης Διαμαντίδης, Μαρίνα Βερνίκου, Σούλα Λιάκου,

Δείτε περισσότερες φωτο στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ