Χρυσούλα Διαβάτη για τον Στέφανο Κασσελάκη: ''Δεν τον ξέρω, πρώτη φορά ακούω το όνομά του - Ούτε την κυρία Αχτσιόγλου ξέρω'' (βίντεο)

Η ηθοποιός ανέφερε πως δεν τον γνωρίζει, ενώ ανάμεσα σε εκείνον και την Έφη Αχτσιόγλου δεν θα επέλεγε κανέναν.

Τη γνώμη της για τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου εξέφρασε  η Χρυσούλα Διαβάτη. 

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε αιχμηρές δηλώσεις. 

Αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου θα αναμετρηθούν για την προεδρία του κόμματος, την Κυριακή 24/9

Όπως ανέφερε η Χρυσούλα Διαβάτη, δεν γνωρίζει κανέναν εκ των δύο υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Στέφανου Κασσελάκη η ίδια σχολίασε, μεταξύ άλλων, ότι «την πιάνει μια αηδία».

Δείτε επίσης: Μονομαχία Αχτσιόγλου - Κασσελάκη: Η κραυγή της Έφης: ''Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ - Όχι στις κραυγές για προδότες''

«Δεν ξέρω τον κ. Κασσελάκη, πρώτη φορά ακούω το όνομά του» ανέφερε η ηθοποιός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ενώ μιλώντας στη συνέχεια για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Κοιτάξτε να σας πω, αυτά όταν τα ακούω εγώ με πιάνει μια αηδία, γιατί δεν με ενδιαφέρει για κανέναν τι κάνει στο σπίτι του και στο κρεβάτι του. Και γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν είμαι εκείνο, είμαι το άλλο; Ποιος ρώτησε και ποιον αφορά; Δεν ρωτάω κανέναν τι είναι, δεν μου επιτρέπεται και δεν με ενδιαφέρει. Τότε να πάμε σε μία κλειδαρότρυπα και να χαζεύουμε. Αυτό το βρίσκω πάρα πολύ αισχρό».

Ερωτηθείσα, στη συνέχεια, για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ότι όσοι ψήφισαν τον Στέφανο Κασσελάκη δεν θέλουν μια φυσιολογική οικογένεια, η Χρυσούλα Διαβάτη σημείωσε:

 

 

«Είναι γνώμη του κ. Κούγια και δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όμως όλα αυτά, εκτός από αηδία, δεν με αφορούν. Δεν το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο να ενδιαφερόμαστε τι κάνει; Πώς μπορεί να σε ενδιαφέρει αν ο άλλος τρώει με τα χέρια ή τα πόδια γιατί έτσι γουστάρει στο σπίτι του; Στο σπίτι του, όμως. Να μη θίγει εμένα».

«Δεν ξέρω την κ. Αχτσιόγλου. Την έχω ακούσει βέβαια. Οσο ξέρω τον κ. Κασσελάκη άλλο τόσο ξέρω και την κ. Αχτσιόγλου. Δεν θα επέλεγα κανέναν από τους δύο», ανέφερε ακόμη η Χρυσούλα Διαβάτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ