Ξεσπά η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη: «Το χτύπησαν, το πολτοποίησαν, το στραγγαλίσανε, το βιάσανε... Πέταξαν ζωντανό το παιδί» (βίντεο)

«Εγώ και ο πατέρας της είμαστε πεθαμένοι – ζωντανοί» είπε η μητέρα, η υπόθεση ήρθε πάλι στην επικαιρότητα μετά από αίτημα αναίρεση των ποινών από του δύο καταδικασμένους σε ισόβια δράστες

Ξέσπασε η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας για το αίτημα των δύο καταδικασμένων να ζητήσουν από τον Άρειο Πάγο αναίρεση των ποινών τους.

«Ζητάνε Άρειο Πάγο; Εξουθένωσαν το παιδί μου. Το χτύπησαν, το πολτοποίησαν, το στραγγαλίσανε, το βιάσανε. Έλεγε το παιδί “πήγαινέ με στο νοσοκομείο” στον Αλβανό και δεν την άφηναν να κοιταχτεί στον καθρέφτη, γιατί ήταν με τα αίματα. Μετά την έδεσαν και την τραβούσαν σαν σάκο του μποξ και την πέταξαν ζωντανή, χωρίς ενσυναίσθηση και χωρίς να πει ένας από τους δύο “τι κάνουμε;”. Οι τελευταίες κουβέντες του παιδιού μου ήταν “αλήτες, θα σας βρει ο μπαμπάς μου”».

Διαβάστε ακόμα: Γυναικοκτονία Ελένης Τοπαλούδη: Να παραμείνουν καταδικασμένοι προτείνει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου - Ζήτησαν αναίρεση των ποινών

Στη συνέχεια, η κ. Αρμουτίδου ανέφερε πως κανείς δεν την προσέγγισε από τις οικογένειες των θυτών, ενώ πρόσθεσε πως «δεν την θέλω τη συγγνώμη τους. Οι άνθρωποι δεν έχουν καλλιέργεια ψυχής. Τίποτα δεν έχουν. Αυτοί έμαθαν με τα λεφτά και τις διασυνδέσεις τους. Έχουν δικηγόρους, έχουν παράδες…», με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει πως «η δικαιοσύνη δεν κοιτά από αυτά» και την κ. Αρμουτίδου να συμφωνεί.

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου συγκλόνισε ακόμα πιο πολύ με τις περιγραφές του μοιραίου βραδιού, λέγοντας ότι «οι τσιρίδες και τα ουρλιαχτά του παιδιού μου σκίζανε τον ουρανό. Τον πόνο μου δεν μπορεί να τον αντέξει κανείς, μόνο μάνες που έχουν χάσει παιδιά».

 

 

«Τα ισόβια είναι μια κοροϊδία. Να μας πουν πόσο κοστολογούν τη ζωή ενός αδικοχαμένου παιδιού. Να συμπεριλάβουν τον όρο γυναικοκτονία και οικογενειοκρατία στους ποινικούς κώδικες. Εγώ και ο πατέρας της είμαστε πεθαμένοι – ζωντανοί. Το κράτος δεν έχει κάνει τίποτα για αυτό το παιδί», πρόσθεσε η ίδια.

Τέλος, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, φωνάζοντας πως αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, η κόρη της θα ήταν ζωντανή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ