«Business and pleasure»: Γέμισαν τα ξενοδοχεία με συνοδούς πολυτελείας - Ξοδεύουν έως και 100.000 δολ. τη βραδιά, τι τις έφερε στη Νέα Υόρκη

Ακόμα και από την Ευρώπη και την Ασία, έρχονται οι συνοδοί πολυτελείας

Χαρά και εργασία επιχειρούν να συνδυάσουν όπως φαίνεται οι διπλωμάτες που βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, οι διπλωμάτες δουλεύουν τη μέρα συναντώντας ηγέτες από όλον τον κόσμο και τη νύχτα διασκεδάζουν με συνοδούς πολυτελείας.

 

 

Οι «επιχειρήσεις» αυτές σημειώνουν αύξηση στα κέρδη τους έως και 25%, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα.

Τα χρήματα που βγάζουν οι συνοδοί πολυτελείας κυμαίνονται από 3.000 έως 5.000 ευρώ τη βραδιά, με τις επαφές να λαμβάνουν χώρο σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθώς είναι αδύνατον να πάνε σε σπίτια ή πρεσβείες, όπου φιλοξενούνται οι διπλωμάτες.

VIP δωμάτια και μυστικά ραντεβού

«Τρελαίνονται γιατί είναι τόσο καταπιεσμένοι εκεί που ζουν και δεν έχουν έχουν αυτά τα κορίτσια» δηλώνει η πηγή.

Τα  ραντεβού με τις συνοδούς πολυτελείας είναι μυστικά και σπάνια γίνονται σε στριπτιτζάδικα. Όταν προτιμούν ένα τέτοιο ραντεβού οι διπλωμάτες «κάνουν κράτηση για τα VIP δωμάτια και ξοδεύουν από 50.000 έως 100.000 δολάρια τη νύχτα».

 

 

«Δεν διακινδυνεύουν να γκουγκλάρουν το όνομά τους και να το συνδέσουν με συνοδούς» λέει η πηγή εξηγώντας ότι επιλέγουν πολύ προσεκτικά πού θα κινηθούν και πού θα πάνε με τις συνοδούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ