Μαριάντα Πιερίδη: «Ο σύζυγός μου μπορεί να βγαίνει σε όσες εκπομπές θέλει... αρκεί να το ξέρω» (βίντεο)

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε αποκλειστικά στο "Breakfast@Star" για τα όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον και την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγο της.

Νέες δηλώσεις αναφορικά με την κρίση στον γάμο της με τον γνωστό σεφ Δημήτρη Κατριβέση, έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, εξηγώντας τους λόγους που πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που διανύει στην προσωπική της ζωή.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει ακόμα το τι θα ακολουθήσει στα προσωπικά της, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της, τον οποίο επιθυμεί να προστατεύσει από ό,τι συμβαίνει.

«Μίλησα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισα λίγο την κατάσταση, και από εκεί και πέρα προχωράμε και ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει», είπε η Μαριάντα Πιερίδη αναφερόμενη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Μαριάντα Πιερίδη για το παιδί της: ''Θέλω να βάλω τα κλάματα'' - Τι συνέβη στον αέρα του ΟΡΕΝ; (βίντεο)

Η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει και πρόσφατη ανάρτησή της, όπου ζητούσε από τους δημοσιογράφους που γράφουν για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή να μην εμπλέκουν τον γιο της.

«Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον. Θέλω να τον έχω όσο περισσότερο γίνεται προστατευμένο. Είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και για αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη», εξήγησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ