Συνελήφθη "τσαντάκιας" στην Αγία Βαρβάρα: Άρπαζε τσάντες από γυναίκες οδηγούς - Ασκούσε και σωματική βία

Σειρά από κλοπές στη Δυτική Αττική!

Συνελήφθη ένας 42χρονος στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος άρπαζε τσάντες από ανυποψίαστες γυναίκες οδηγούς. Μάλιστα, ο δράστης γινόταν και βίαιος κάποιες φορές. Είτε τις χτυπούσε, είτε τις παρέσυρε με το όχημά του.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής για ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών καθώς και για βία κατά υπαλλήλων.

Η σύλληψη του 42χρονου ήταν επεισοδιακή αφού στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων που τον εντόπισαν, ανέπτυξε ταχύτητα με την κλεμμένη μηχανή που επέβαινε προκειμένου να διαφύγει τον έλεγχο, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε τη μηχανή σε πυλωτή πολυκατοικίας και μπήκε σε αυτή προκειμένου να χάσουν τα ίχνη του, πλην όμως ακινητοποιήθηκε μετά από λίγο από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος σθεναρά κατά τη δέσμευση του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος, κατά τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες, κινούνταν με δίκυκλο, αναζητώντας γυναίκες οδηγούς που μετακινούνταν με τα αυτοκίνητα τους και είχαν εναποθέσει τις τσάντες τους στο κάθισμα του συνοδηγού.

Όταν και αν έβρισκε την ευκαιρία άρπαζε από το ανοιχτό παράθυρο ή την πόρτα τις τσάντες που ήταν τοποθετημένες στη θέση του συνοδηγού. Έπειτα, ανέπτυσσε μεγάλη ταχύτητα και διέφευγε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ