Τρομακτικό! Επιβάτης της Ryanair έχασε την πτήση του και έπαθε αμόκ - Επιτέθηκε στο προσωπικό του αεροδρομίου της Πάλμα (βίντεο)

Tα έκανε γυαλιά καρφιά! 

Ένας επιβάτης της Ryanair επιτέθηκε στο προσωπικό του αεροδρομίου της Πάλμα και έσπασε έπιπλα και έναν υπολογιστή κατά τη διάρκεια ενός αμόκ, γιατί έχασε την πτήση του.

Το βίντεο δείχνει τον γυμνόστηθο άνδρα, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, να πετάει έναν κάδο απορριμμάτων σε έναν τοίχο, προτού χειρονομήσει στο προσωπικό της Ryanair που κρυβόταν πίσω από μια γυάλινη πόρτα.

The furious passenger was filmed shouting abuse at the ground staff at 5.43am this morning after he missed his flight to Gran Canaria

Ο εξαγριωμένος επιβάτης καταγράφηκε να βρίζει το πανικόβλητο προσωπικό στις 5. 43 π. μ. χθες το πρωί, αφού έχασε την πτήση του για τα Γκραν Κανάρια.

Ο άνδρας είχε βγάλει το μπλουζάκι του από την οργή του, πριν αρχίσει να πετάει έπιπλα προς το προσωπικό του αεροδρομίου.

 

Κάποια στιγμή, σήκωσε έναν υπολογιστή και τον πέταξε σε έναν από τους τοίχους πριν κάνει το ίδιο με μια καρέκλα, έναν εκτυπωτή και έναν κάδο απορριμμάτων, αναφέρει το Ultima Hora.

Λίγα λεπτά νωρίτερα φέρεται να είχε επιτεθεί σωματικά σε μέλος του προσωπικού της Ryanair. 

Το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας κάλεσε σε βοήθεια και έξι φρουροί ασφαλείας έφτασαν, προσπαθώντας να τον καθησυχάσουν. 
The furious passenger was filmed shouting abuse at the ground staff at 5.43am this morning after he missed his flight to Gran Canaria

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας λίγη ώρα μετά, μπήκε στο γυναικείο μπάνιο, όπου έσπασε τον καθρέφτη και απείλησε να αυτοκτονήσει.

Μάλιστα φέρεται να κόπηκε στο στήθος και την κοιλιά του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ