Πριγκίπισσες Μαρία Κιάρα & Καρολίνα: Αποφοίτησαν μαζί τη σχολή μόδας στο Παρίσι - Συγκινημένες ποζάρουν αγκαλιά φορώντας τον πανεπιστημιακό τήβεννο (φωτό - βίντεο)

Μπράβο τους!

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2023, οι πριγκίπισσες Maria Chiara και Maria Carolina των Βουρβόνων δύο Σικελιών αποφοίτησαν μαζί από τη σχολή μόδας, Instituto Marangoni.

Υπερήφανες οι δύο αδερφές ποζάρουν αγκαλιά μαζί με το πτυχίο τους και δε σταματούν να χαμογελούν.

Μοιράστηκαν μάλιστα μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram τη στιγμή που φωνάζουν το ένα μετά το άλλο τα ονόματά τους και ανεβαίνουν στη σκηνή για να συλλέξουν το πολύτιμο πτυχίο.

Ντυμένες με τον πανεπιστημιακό τήβεννο οι πριγκίπισσες Maria Carolina , 20 ετών, και Maria Chiara de Bourbon-Siciles , 18 ετών, αποφοίτησαν επίσημα από το ινστιτούτο Marangoni, που βρίσκεται στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Διαβάστε ακόμη: Ποια είναι η πριγκίπισσα Μαρία - Κιάρα του Bourbon-Two Sicilies - Το κορίτσι του πρίγκιπα της Δανίας, Κρίστιαν (φωτό)

Μια ιταλική σχολή μόδας που δημιουργήθηκε το 1935 και η οποία σήμερα έχει παραρτήματα σε όλο τον κόσμο, από το Μαϊάμι μέχρι τη Βομβάη μέσω Ντουμπάι και Παρισιού.

Με κύρος, καθοδηγείται από τον Olivier Rousteing, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Balmain.


instagram @carolinadebourbon

«Ένα ταξίδι γεμάτο δημιουργικότητα [και] έμπνευση», έγραψε η μεγαλύτερη κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Κάστρο στον λογαριασμό της στο Instagram, προτού περιγράψει τα χρόνια των σπουδών της ως «μια αξέχαστη εμπειρία». Η Maria Chiara – η οποία φόρεσε ένα τέλειο ένα κολιέ Van Cleef & Arpels, εξηγεί ότι είναι «ανυπόμονη να συνεχίσει να δουλέψει πάνω στις δημιουργίες της».

Η Μαρία Καρολίνα με τη σειρά της ευχαρίστησε όσους ήταν στο πλευρό τους σε όλο αυτό το ταξίδι γράφοντας: 

"Είμαι ενθουσιασμένη που αποφοίτησα από το Istituto Marangoni, όπου είχα το προνόμιο να μάθω και να εξελιχθώ δίπλα σε μερικούς πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο δημιουργικότητα, έμπνευση και αξέχαστες εμπειρίες. Τώρα, είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω να επιδιώκω το πάθος μου παραμένοντας αφοσιωμένη στα άλλα έργα μου ? Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Εδώ είναι η επιδίωξη της γνώσης, της ανάπτυξης και των ατελείωτων δυνατοτήτων!"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ