Στο νοσοκομείο κατεπειγόντως η Σοφία Λόρεν: Η 89χρονη έπεσε μέσα στο σπίτι της & χτύπησε άσχημα (φωτό)

Πως έγινε το ατύχημα; 

Η θρυλική σταρ του κινηματογράφου Σοφία Λόρεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση μετά από μια άσχημη πτώση στο σπίτι της.

Το 89χρονο είδωλο του Χόλιγουντ υπέστη πολλαπλά κατάγματα μετά το ατύχημα στο μπάνιο του σπιτιού της στην Ελβετία την Κυριακή.

Η τρομακτική πτώση άφησε τη Λόρεν με αρκετά κατάγματα στο ισχίο της και ένα σοβαρό κάταγμα στο μηριαίο οστό, το οποίο χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Η είδηση ανακοινώθηκε από την ομώνυμη αλυσίδα εστιατορίων που έγραψε χθες στο Instagram: "Μια πτώση στο σπίτι της στη Γενεύη σήμερα προκάλεσε κατάγματα στο ισχίο της κας Loren.

"Χειρουργήθηκε με θετική έκβαση, τώρα θα ακολουθήσει μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης μετά θα μπει στο δρόμο της αποκατάστασης.

Δείτε επίσης: Η διαχρονική τελειότητα της Σοφία Λόρεν: Εφαρμοστό φουστάνι, μέση δαχτυλίδι & δερμάτινη ζώνη

"Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και θα επιστρέψει πολύ σύντομα κοντά μας".

"Όλη η ομάδα του Sophia Loren Restaurant δράττεται της ευκαιρίας να της ευχηθεί ταχεία ανάρρωση"

Οι δύο γιοι της Loren, Carlo Jr, 55 ετών, και Edoardo, 50 ετών, από το γάμο της με τον εκλιπόντα σύζυγό της Carlo Ponti, βρίσκονται στο πλευρό της από τότε που εισήχθη στο νοσοκομείο, αναφέρει το thesun

Το κινηματογραφικό είδωλο της δεκαετίας του '60 επρόκειτο να ανοίξει το τέταρτο εστιατόριο της αλυσίδας της στην ιταλική πόλη Μπάρι την Τρίτη, αλλά όλες οι επικείμενες υποχρεώσεις της έχουν πλέον ακυρωθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ