Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Επανεμφάνιση με ένα πρωτότυπο φόρεμα του οίκου The Row - Χωρίς μανίκι, λιτό αναδεικνύει τις γραμμές της

Επέστρεψε στο Μονακό η Πριγκίπισσα Σαρλίν με νέο κούρεμα και στυλιστικό statement!

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίστηκε ξανά στο Μονακό μετά από την μακρά παραμονή της στη Νότια Αφρική. Η Πριγκίπισσα βρέθηκε στο Place d’Armes, όπου παρακολούθησε ένα event από το Association of Monegasque Seniors (Σύλλογο Ηλικιωμένων Μονεγάσκων).

Τα φλας των φωτογράφων, όπως ήταν φυσικό, στράφηκαν πάνω της.

Η ασυμμετρία επιστρέφει στη μόδα και η Πριγκίπισσα Σαρλίν υιοθέτησε ήδη την τάση, με αυτό το κασμίρ τοπ από τον οίκο μόδας The Row. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η πριγκίπισσα Σαρλίν φοράει δημιουργία του The Row αυτόν τον μήνα. Φαίνεται ότι και η πριγκίπισσα Σαρλίν είναι θαυμάστρια. Το ασύμμετρο μπλουζάκι σε καφετί χρώμα κοστίζει $1,905 και το συνδύασε με maxi σατέν φούστα.

Η Πριγκίπισσα το συνδύασε άψογα με μια κλασική τσάντα της Bottega Veneta. Πρόκειται για μια τσάντα επίσης σε καφέ χρώμα που κοστίζει $3,574.

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

 

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Διαβάστε επίσης: Η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό σε μια σπάνια συνέντευξη μετά από καιρό - Τι είπε για τον Αλβέρτο και τα δίδυμα (φωτό)

Ιδιαίτερα σχολιάστηκε και το νέο της κούρεμα. Η πριγκίπισσα υιοθέτησε και πάλι το κλασικό ξανθό pixie cut, με τις ξανθιές ανοιχτές ανταύγειες να τη φωτίζουν περισσότερο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ