Πέτρος Κουσουλός: Τρίτο παιδί για τον δημοσιογράφο - "Ήμουν μέσα στον τοκετό"

Σε πελάγη ευτυχίας...

Ο Πέτρος Κουσουλός έγινε πατέρας για τρίτη φορά. Ο δημοσιογράφος είναι πανευτυχής και μοιράστηκε τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Επίσης, μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και την Κατερίνα Καινούργιου.

"Είναι καταπληκτικά, σε καταπληκτική κατάσταση και η μπέμπα και η Ευαγγελία. Το μωρό γεννήθηκε 3.180 κιλά, είναι υγιέστατη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Τζώνη και την μαία, γιατί ήταν ένας δύσκολος τοκετός. Διήρκησε γύρω στις 9 ώρες και πραγματικά αν δεν είχαμε την αρωγή τους και το πείσμα της Ευαγγελίας δεν θα είχαμε αυτό το ευτυχές αποτέλεσμα”.

Και πρόσθεσε: "Ήμουν μέσα, γέννησε φυσιολογικά. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και νομίζω πως αυτό που νιώθουμε είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να περιγράφει”.

"Κάθε φορά είναι μοναδικό το συναίσθημα. Έχω ζήσει και τις δυο προηγούμενες γέννες, αλλά κάθε φορά που έρχεται ένα μέλος στη ζωή είναι μοναδικό. Η Ευαγγελία είναι μια χαρά!" είπε κλείνοντας ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης ανέβασε στα storeis του στο Instagram την κόρη του στην αγκαλιά της μαμάς της, της Ευαγγελίας.

Instagram @petroskousoulos

Instagram @petroskousoulos

Σχεδόν ένα χρόνο μετά από την γνωστοποίηση του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του, την σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Ζαριφοπούλου, ο γνωστός δημοσιογράφος, που είχε ήδη δύο κόρες, έγινε ξανά μπαμπάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ