Διεστραμμένος ειδικός στους κροκόδειλους «καθηγητής»: Βίασε και σκότωσε δεκάδες ζώα, on camera (βίντεο)

Ο 51χρονος κακοποιούσε ζώα την τελευταία δεκαετία

Ένας 51χρονος καθηγητής ζωολογίας στο Πανεπιστήμιο Charles Darwin, κατηγορείται για βιασμό και βασανισμό σκυλιών, δηλώνοντας μάλιστα ένοχος στο δικαστήριο.

Ειδικός στους κροκόδειλους ο  Άνταμ Ρόμπερτ Κόρντεν Μπρίτον, σύμφωνα με το κατηγορητήριο ξεκίνησε τη δράση του 2014 βασανίζοντας και κακοποιώντας σεξουαλικά περισσότερα από 42 σκυλιά σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο ζωολόγος, που δίδασκε στο Charles Darwin, εμφανίστηκε ήρεμος σε δικαστήριο της Βόρειας Αυστραλίας και παραδέχθηκε την ενοχή του.

Σοκάρουν οι πράξεις του

Ο δικαστής που προεδρεύει προειδοποίησε ακροατήριο και δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα ότι θα ακούγονταν στοιχεία για «τερατώδεις και διεστραμμένες πράξεις βαναυσότητας» που, κατά την άποψή του, «θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοκ».

Διαβάζοντας ο εισαγγελέας Μάρτι Οστ το κατηγορητήριο ανέφερε: «Ο κατηγορούμενος είχε ένα σαδιστικό σεξουαλικό ενδιαφέρον για τα ζώα και κυρίως τα σκυλιά. Εκτός από τον βασανισμό των δικών του ζώων, o Μπρίτον προσέγγιζε μέσω αγγελιών ανυποψίαστους ιδιοκτήτες κατοικιδίων από την περιοχή του Ντάργουιν, κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους και τους έπειθε να του αναθέσουν την φροντίδα των σκυλιών τους, όταν οι ίδιοι δυσκολεύονταν να τα φροντίσουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή επειδή έπρεπε να ταξιδέψουν.

Σε μία από τις περιπτώσεις που ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Μπρίτον είχε στείλει στον πρώην ιδιοκτήτη μιας σκυλίτσας ένα καθησυχαστικό μήνυμα, που έγραφε ότι «η Wolfe έχει προσαρμοστεί καλά, τρώει με όρεξη και απολαμβάνει το νέο της σπιτικό». Στην πραγματικότητα, η σκυλίτσα είχε ήδη βιαστεί και βασανιστεί μέχρι θανάτου από τον διαταραγμένο άνδρα».

Πως τον εντόπισαν

Ο Άνταμ Ρόμπερτ Κόρντεν Μπρίτον, δημοσίευε βίντεο με τον ίδιο να κακοποιεί σκυλιά σε διεστραμμένα φόρουμ, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Ο διεστραμμένος καθηγητής έπεσε στα χέρια της δικαιοσύνης, όταν ένα από αύτα τα βίντεο είδαν μέλη φιλοζωικής οργάνωσης που έκανε τη σχετική καταγγελία.

Ο Μπρίτον συνελήφθη τον Απρίλιο του 2022, όπου παραμένει υπό κράτηση, ενώ η ποινή του θα ανακοινωθεί μέσα Δεκεμβρίου.

Δείτε βίντεο με τον Άνταμ Ρόμπερτ Κόρντεν Μπρίτον να εξηγεί πως μπορεί κάποιος να εκπαιδεύσει έναν κροκόδειλο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ