Εντυπωσιακή είσοδος του Μπισμπίκη στον Σασμό - Το Twitter τρελάθηκε και η τηλεθέαση ανέβηκε στα ύψη

Χαμός στα social media εξαιτίας του Μπισμπίκη!

Πρεμιέρα έκανε χθες Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου η δημοφιλής ελληνική σειρά "Σασμός". Το σήριαλ του ALPHA αγαπήθηκε πολύ την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, φτάνοντας πάντα στην κορυφή της τηλεθέασης.

Φέτος, γίνανε κάποιες προσθήκες στο καστ των ηθοποιών, με αυτή του Βασίλη Μπισμπίκη να ξεχωρίζει.

Ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή, υποδύεται στη σειρά τον Ανδρέα Βρουλάκη.

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης: «Θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι γουστάρω» – Ποιος είναι ο Ανδρέας Βρουλάκης που υποδύεται στο «Σασμό» (βίντεο)

Ο Ανδρέας Βρουλάκης, λοιπόν, βγαίνει από τις φυλακές της Τουρκίας και είναι έτοιμος να σκορπίσει τον πανικό στο χωριό. Μάλιστα, μόλις πάτερ Μιχάλης μαθαίνει για την αποφυλάκισή του σοκάρεται και ζητά τη βοήθεια της Παναγίας.

 

 

Το Twitter δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό, χαρίζοντας στιγμές γέλιου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Σασμός κατάφερε και φέτος να βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης με μέσο όρο 18,8% στο Δυναμικό Κοινό και 20,4% στο γενικό σύνολο.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ