Τaylor Swift: ''Σας πληρώνω το δείπνο, παρακαλώ όμως να φύγετε, για να μείνω μόνη μου με το νέο μου αγόρι Travis Kelce ''- Τους έδιωξε από το εστιατόριο

To νέο hot ζευγάρι ... 

Η Taylor Swift και ο Travis Kelce είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες, η πασίγνωστη τραγουδίστρια έδιωξε όλο τον κόσμο από ένα εστιατόριο για να μείνει μόνη της με το νέο της αγόρι. 

Αφού το δίδυμο έφυγε μαζί από τον αγώνα των Kansas City Chiefs την Κυριακή, ένας χρήστης του TikTok ισχυρίστηκε ότι η τραγουδίστρια, το networth της οποίας υπολογίζεται στα 740 εκατομμύρια δολάρια, πλήρωσε για να αδειάσει ένα τοπικό εστιατόριο.

"Η Τέιλορ πλήρωσε για όλους στο εστιατόριο για να φύγουν", ισχυρίστηκε ο θαυμαστής σε ένα βίντεο που έχει πλέον διαγραφεί.

Δείτε επίσης: Βραβεία MTV: Υπεροχή της Taylor Swift που έφτασε τα 9 - Η απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς & το ρεκόρ

"Έτρωγαν και η σερβιτόρα τους πλησίασε και τους είπε: "Να η συμφωνία. Όλα είναι πληρωμένα, αλλά πρέπει να φύγετε, αμέσως". 

Οι Swifties (έτσι λέγονται οι φανς της τραγουδίστριας) εξέφρασαν ανάμεικτα συναισθήματα στα σχόλια, με πολλούς να αποκαλούν το outing "ρομαντικό παραμύθι". 

Ωστόσο, ένας άλλος έγραψε: "Αν λατρεύω που είναι ευτυχισμένη, θα ήμουν πολύ ενοχλημένη αν με πίεζαν να φύγω επειδή κάποιος ήθελε να μείνει μόνος του. Πήγαινε σπίτι σου". 

Η 33χρονη ξεσήκωσε τους θαυμαστές της όταν παρακολούθησε την ομάδα του Kelce να κερδίζει τους Chicago Bears το Σαββατοκύριακο, ζητωκραυγάζοντας από το θεωρείο του αθλητή μαζί με τη μητέρα του, Donna Kelce.

Ο Kelce, επίσης 33 ετών, φέρεται να είναι ζευγάρι με τη νικήτρια του Grammy από τις αρχές του μήνα - αλλά δεν έχουν μιλήσει ακόμα ανοιχτά την σχέση τους. 

Ο παίκτης του NFL είχε ένα ειδύλλιο με το μοντέλο Kayla Nicole από το 2017.

Όσο για την τραγουδίστρια του "Bad Blood", τον Απρίλιο κυκλοφόρησε η είδηση ότι εκείνη και ο Joe Alwyn χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ