Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Το φανταστικό & οικονομικό Zara φόρεμα της - Πάθαμε σοκ με τα γυμνασμένα χέρια της (φωτό)

Δείτε το υπέροχο φόρεμά της... 

Στις 25 Σεπτεμβρίου, η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας παρέστη στην τελετή απονομής των βραβείων "Retina ECO Awards", που διοργάνωσε η PRISA Media σε συνεργασία με την Capgemini.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Royal Tapestry Factory Foundation (RFT) στη Μαδρίτη.

 

 

 

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Σικ με total black outfit στο πλευρό του Βασιλιά Φελίπε - Είδαν την όπερα "Μήδεια" στο Βασιλικό Θέατρο

Τα βραβεία αποσκοπούν στην επιβράβευση των καλύτερων έργων για την καινοτομία τους, τον αντίκτυπό τους στη βιωσιμότητα και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, καθώς και άλλων περιβαλλοντικών ή κοινωνικών έργων που σχετίζονται με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

 

 

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε ήταν κομψή και όμορφη, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα απλό Zara φόρεμα, σε τιρκουάζ χρώμα και αξίας μόλις 49,95 ευρώ.

Queen Letizia wore Zara gathered linen and viscose blend sleeveless midi dress

Ως γνωστό fashion icon, απογείωσε το εν λόγω κομμάτι με λεπτή ζώνη Boss και Aquazzura pumps που έδιναν μία θηλυκή νότα στο look και μαύρες μυτερές γόβες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ