Έντρομοι οι περαστικοί: Μαχαίρωσε & σκότωσε το κορίτσι του μόλις 15 ετών -ο 17χρονος της πρόσφερε ανθοδέσμη & εκείνη την αρνήθηκε - τότε …..

To νεαρό κορίτσι δεν τα κατάφερε...

Η αστυνομία συνέλαβε έναν έφηβο μετά τη μαχαιριά που δέχτηκε ένα 15χρονο κορίτσι που πήγαινε στο σχολείο της στο νότιο Λονδίνο. 

Η έφηβη, μαθήτρια του Old Palace of John Whitgift School, δέχθηκε επίθεση στην οδό Wellesley Road έξω από το εμπορικό κέντρο Whitgift στο Croydon, μετά από "καυγά για μια τσάντα", όπως ισχυρίστηκαν μάρτυρες.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στη σκηνή γύρω στις 8. 30 π. μ. , αλλά η Scotland Yard δήλωσε ότι το κορίτσι κηρύχθηκε νεκρό λίγο λιγότερο από μία ώρα αργότερα.

 

Η αστυνομία δήλωσε αργότερα ότι ένα 17χρονο αγόρι είχε συλληφθεί γύρω στις 9. 45 π. μ. και ότι ήταν "γνωστός" στο θύμα.

Είπαν ότι παραμένει υπό κράτηση αφού συνελήφθη περίπου πέντε μίλια μακριά στο New Addington.

Οι επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου Leonardo Hotel που βρίσκεται απέναντι από τον δρόμο που δέχτηκε επίθεση η ανήλικη,  έτρεξαν να βοηθήσουν το νεαρό κορίτσι.

Μάζεψαν πετσέτες και σακούλες απορριμμάτων πριν σπεύσουν στη σκηνή για να προσπαθήσουν να τη σώσουν, αναφέρει η Thesun.

 

Η Beldine Kutima, υπάλληλος υποδοχής στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, δήλωσε στη Sun: "Ένας από τους υπεύθυνους υπηρεσίας μας πήγε να πάρει το λεωφορείο, αλλά επέστρεψε σε κατάσταση πλήρους σοκ και έκλαιγε βαριά.

Σύμφωνα με το Sky News, ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσέπη του σε μια διαμάχη για μια τσάντα, σύμφωνα με μια πηγή.

 

 

Ωστόσο, ένας άλλος μάρτυρας δήλωσε ότι ο δράστης της έδωσε λουλούδια, τα οποία εκείνη απέρριψε πριν τη μαχαιρώσει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ