3 βεντέτες απόλυτα σικ - Δείτε τις Diane Lane, Demi Moore & Cloe Sevigny που πρωταγωνιστούν σαν αριστοκράτισσες στην ίδια σειρά

Φινέτσα και στυλ σε μια φωτογράφιση όνειρο!

Τρεις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, οι Diane Lane, Demi Moore και Cloe Sevigny, φωτογραφήθηκαν μαζί για το εξώφυλλο του περιοδικού Town & Country. Οι τρεις κομψές και στυλάτες σταρ θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε νέα σειρά.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς "Feud" του Ryan Murphy βασίζεται στο δράμα της πραγματικής ζωής μεταξύ του Truman Capote και των "κύκνων" του - μιας ομάδας που αποτελούνταν από υπέροχες γυναίκες της νεοϋορκέζικης κοινωνίας των μέσων του αιώνα, τις οποίες ο συγγραφέας τελικά πρόδωσε δημοσιεύοντας τα μυστικά τους σε ένα σκανδαλώδες διήγημα.

Αυτόν τον χειμώνα, λοιπόν, η σειρά "Feud: Capote vs. the Swans", θα κάνει πρεμιέρα στο FX, μεταφέροντας στη μικρή οθόνη αυτό που ίσως εξακολουθεί να είναι το πιο πολυσυζητημένο κοινωνικό σκάνδαλο όλων των εποχών.

 

 

Η φωτογράφιση που έκαναν οι τρεις ηθοποιοί μάς μεταδίδουν μια γεύση από τον χαρακτήρα της σειράς.

Σικ με εντυπωσιακά φορέματα και κοστούμι η Demi Moore.

Instagram @demimoore

Instagram @demimoore

Instagram @demimoore

Διαβάστε επίσης: Η Ντέμι Μουρ ερωτευμένη με το Maestro: Ζήτησε να συναντήσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – Πήγε στους Παξούς (βίντεο)

Η Diane Lane και η Cloe Sevigny πιο κομψές από ποτέ.

 

 

Instagram @townandcountrymag

Instagram @townandcountrymag

 

 

Instagram @townandcountrymag

Πρόκειται για μια απολαυστική περιπλάνηση στο Μανχάταν των μέσων του αιώνα. Είναι ένας διαχρονικός μύθος για τους κινδύνους της φιλοδοξίας, τα προβλήματα με το χρήμα και τα μαχαιροβγάλτικα ένστικτα των κυριών που γευματίζουν.

Όταν ο Capote δημοσίευσε τα μυστικά των πιο στενών έμπιστων του στο Answered Prayers, η προδοσία πυροδότησε ένα σκάνδαλο που εξακολουθεί να σιγοκαίει 50 χρόνια αργότερα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ