Μιχαήλ Βαρθακούρης: Στο Παρίσι ο γιος του Γιάννη Πάριου για τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του - Στο πλευρό του η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη με τίτλο «Πλην Πυρός» στο «Maison de La Grece» στο Παρίσι!

 Το Παρίσι λούστηκε από το φως της Ελλάδας και ταξίδεψε στις Κυκλάδες μέσα από την έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη «Πλην Πυρός» που παρουσιάστηκε στην Πόλη του Φωτός!

 Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη με τίτλο «Πλην Πυρός» στο «Maison de La Grece» στο Παρίσι.

 Η έκθεση, που την αγκάλιασε η Ελληνική Πρεσβεία στη Γαλλία, ήταν μια πρωτοβουλία του Έλληνα πρόξενου στη γαλλική πρωτεύουσα Γιώργου Κοντού και διοργανώθηκε από την COMMUNAUTÉ HELLÉNIQUE DE PARIS ET DES ENVIRONS και την πρόεδρο της Σέτα Θεοδωρίδου. 

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης παρουσίασε την φωτογραφική δουλειά του με τίτλο «Πλην Πυρός», που είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα.

Με την ματιά του και τον φωτογραφικό του φακό και με πρωταγωνιστές τη γυναίκα και τη θάλασσα ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, αποτυπώνει, με ποιητικό τρόπο, στα έργα του, την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας.

 Την έκθεση στο Παρίσι εκτός από την συμμετοχή της Ελληνικής πρεσβείας της Γαλλίας, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της UNESCO, της επιχειρηματικής αλλά και της επιστημονικής κοινότητας καθώς και άλλες προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης.

 

Στο πλευρό του βρίσκονταν κι η μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη, που δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν εκείνος πήρε το μικρόφωνο και έκανε μια ενδελεχή ξενάγηση στα έργα του. Επίσης η Γωγώ Αυγερινοπούλου και η Μαίρη Αυγερινοπούλου, υπεύθυνες για τις δημόσιες σχέσεις. 

Δίπλα στον καλλιτέχνη και η AEGEAN που ταξίδεψε τόσο τον ίδιο όσο και τα έργα του στη γαλλική πρωτεύουσα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στηρίζει τον Πολιτισμό και είναι πάντα κοντά στον ελληνισμό του εξωτερικού.

Δείτε περισσότερες φωτο στο slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ