Ο Στέφανος Κασσελάκης στηρίζει τον Κώστα Ζαχαριάδη για δήμαρχο Αθηναίων - Την παράσταση έκλεψε η Σάρα Εσκενάζυ (φωτό)

Σε μία αίθουσα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206) η Δημοτική Κίνηση «Ανοιχτή Πόλη» και ο Κώστας Ζαχαριάδης, επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασαν τα ψηφοδέλτια της Ανοιχτής Πόλης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης  έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση του συνδυασμού «Ανοικτή Πόλη» τού Κώστα Ζαχαριάδη, υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, στην οποία παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο.

«Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και θα τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος στον Κώστα Ζαχαριάδη.

Μεταξύ των στελεχών που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν οι Νίκος Βούτσης, Νίκος Φαραντούρης, Νάσος Ηλιόπουλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργος Καραμέρος, Φώτης Κουβέλης, Ευάγγελος Καλπαδάκης, Στέργιος Καλπάκης, Πέτρος Παππάς, Νίκος Φίλης, Νίκος Παππάς, Διονύσης Τεμπονέρας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σωκράτης Φάμελλος και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στην παρουσίαση βρέθηκε και η Σάρα Εσκενάζυ, η οποία θα διεκδικήσει την ψήφο των Αθηναίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Ζαχαριάδη. Η ίδια επέλεξε για την περίσταση ένα κόκκινο μάξι φόρεμα και άφησε τα ξανθά μακριά μαλλιά της κάτω, σε χαλαρούς κυματισμούς. 

Για όσους δεν θυμούνται, η ηθοποιός έγινε γνωστή από τη συμμέτοχή της στο Survivor το 2017.

Να σημειώσουμε πως στις εκλογές του 2019, εξελέγη δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου. 

Δείτε όλες τις φωτο στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ