Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου - Μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτά που θέλουμε

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Σήμερα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου που μας βάζει εκτός των άλλων και στην περίοδο των φθινοπωρινών εκλείψεων. Η ενέργεια της Πανσελήνου στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι ιδιαίτερα έντονη, ενώ μας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες και στις φιλοδοξίες μας. Βέβαια θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μη δείξουμε εγωιστικές διαθέσεις και να μη συμπεριφερόμαστε σαν να γυρίζει όλος ο κόσμος γύρω από μας. Κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο Άρης. Όταν μιλάμε φυσικά για τον Άρη μιλάμε για φωτιά, πολεμική διάθεση, εντάσεις, θυμό, βία και εκτροχιασμούς. Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί σήμερα και αύριο, να προσέχουμε σχέσεις, τη συμπεριφορά μας στους δρόμους όταν οδηγούμε και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι αν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα, αλλά ακόμη και τα μαχαίρια της κουζίνας ή τον φούρνο του σπιτιού μας. Ό,τι κόβει, ό,τι καίει θέλει προσεκτικούς χειρισμούς. Θα επηρεαστούν περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος αυτή ξύνει πληγές, μεγεθύνει τις ανασφάλειες, αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας. Συν τοις άλλοις σήμερα ολοκληρώνεται και το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Η Αφροδίτη κυβερνά τις σχέσεις κυρίως τις ερωτικές και τα οικονομικά, και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις. Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια. Μολονότι δεν είναι αρμονική η όψη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψουν σήμερα κεραυνοβόλοι έρωτες (άσχετα με το πόσο θα κρατήσουν), ξαφνικές επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε ή να ενδιαφερθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό είτε στην εμφάνιση μας είτε στο περιβάλλον μας. Από την άλλη, τίποτε δεν αποκλείει με μια τέτοια όψη και την τάση ρήξης ή χωρισμών. Η τεράστια ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία του Ουρανού μπορεί να μας οδηγήσει στο να είμαστε ανυπόμονοι ή να κάνουμε και περίεργες σκέψεις για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας, έτσι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα, ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα τη βιώσετε ως μια ζόρικη Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει τη διάθεση μας αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε. Οι γεννημένοι στη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία. Ίσως οι ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνιση, την προσωπικότητα σας, τις επιλογές σας, να γίνονται πιο έντονες αυτές τις μέρες. Αποφύγετε όμως να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική ή επιτείνουν την αίσθηση απογοήτευσης. Θα προσέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες επίσης την υγεία σας, δεν θα οδηγείτε θυμωμένοι ή έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και θα δίνετε τόπο στην οργή αν σας προκαλούν. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας με περισσότερη πίστη στον εαυτό σας! Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό επιπροσθέτως θα έχετε αυτή την τάση να κάνετε αυτό που σας προκύπτει σαν σκέψη χωρίς να υπολογίζετε πολύ, τόσο τους άλλους όσο και τις συνέπειες που μπορεί να έχει μια τέτοια συμπεριφορά. Αυτό συμπεριλαμβάνει από το να ξοδέψετε χρήματα για κάτι που δεν σας χρειάζεται, να ακυρώσετε σχέδια που είχατε με κάποιο φίλο τελευταία στιγμή, μέχρι όποιο σενάριο επιτρέπει η πλούσια φαντασία σας. Αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου, τα απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και στα ερωτικά σας είτε με νέες γνωριμίες είτε όμως και στα επαγγελματικά με μια νέα πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και εκπροσωπείτε το πιο γήινο και ρεαλιστικό από τα ζώδια, αυτή η Πανσέληνος σας βρίσκει να έχετε τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε. Η επιρροή της είναι περισσότερο σε επίπεδο ψυχολογικό και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Μολονότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να αλλάξετε ρότα από τον άλλο μήνα, δεν είναι κακό να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να διευκολυνθείτε στη δουλειά σας. Ακόμη είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αναλαμβάνοντας ένα πιο ενεργό ρόλο στη διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας. Οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, γι’ αυτό και πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε σχέση με τους υπόλοιπους Ταύρους σε θέματα σχέσεων και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Κάτι απρόοπτο μπορεί να προκύψει που να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Ούτως ή άλλως είναι μια πιεστική μέρα για σας μέχρι το βράδυ. Προσέξτε αρκετά και στη σχέση με τον σύντροφο σας. Πολλές φορές η κούραση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας δεν μας αφήνουν να συμπεριφερόμαστε με κατανόηση και γλυκύτητα ακόμη και σε αυτούς που αγαπάμε. Ακόμη αποφύγετε ακραίες μεταβολές στην εμφάνιση σας ή και στο χώρο του σπιτιού. Θα σας στοιχίσουν περισσότερο απ’ ότι θα σας ικανοποιήσουν τελικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος ρίχνει φως στις σχέσεις σας ερωτικές και φιλικές, αλλά και στις πληγές που μπορεί να έχετε από αποτυχημένες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη μια παρέα, έναν κύκλο ανθρώπων που να ταιριάζετε και να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δράσεις. Άλλοι μπορεί να νιώθετε παρίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον και να σας πιάνει το παράπονο. Το θέμα όμως αγαπητοί μου Δίδυμοι δεν είναι μόνο να «ανήκετε», αλλά να «ανήκετε» εκεί που θέλετε κι εκεί που θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν. Μην κοιτάτε τη λίστα με τους «ακολούθους» σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… δεν είναι φίλοι σας. Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε με αγνώστους. Προσπαθήστε να φτιάξετε μια λίστα με αληθινούς φίλους. Ακόμη αυτό το φεγγάρι ρίχνει το φως του στους στόχους σας, δίνοντας σας την ευκαιρία να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας πάει μπροστά και δεν σας επιτρέπει να αγγίξετε το όνειρο σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν κυρίως των ερωτικών σας κι αυτό να σας ταράξει λίγο ψυχολογικά. Θα μπορούσε να υπάρχει μια ξαφνική συνάντηση με έναν-μία πρώην, ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να δημιουργήσει αναστάτωση στη μέρα σας. Από την άλλη στα θετικά θα μπορούσε να προκύψει κάτι ξαφνικό και κεραυνοβόλο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Εκτός από αυτά, η όψη αυτή είναι βοηθητική αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε με μια ιδέα ή να κάνετε κάτι διαφορετικό στο πρόγραμμα σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ