Γαμπρός & νύφη ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ για καλό σκοπό: Όλη η ελίτ του Χόλιγουντ μαζί τους - Η λευκή παγιετέ τουαλέτα της Βρετανολιβανέζας καλλονής (φωτό - βίντεο)

Glam από πάνω μέχρι κάτω!

Όλη η ελίτ του Χόλιγουντ έδωσε το "παρών" στα δεύτερα ετήσια βραβεία Albie του ιδρύματος Κλούνεϊ στη Νέα Υόρκη.

Το όνομα στον θεσμό δόθηκε προς τιμήν της δικαστικού Albie Sachs, μια διάσημη Νοτιοαφρικανή νομικό που φυλακίστηκε και εν συνεχεία εξορίστηκε για την ακτιβιστική της δράση κατά του καθεστώτος του απαρτχάιντ.

Τα συγκεκριμένα βραβεία Albie διοργανώνονται από το Clooney Foundation For Justice, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την σύζυγό του Αμάλ να παίρνουν το ρόλο του οικοδεσπότη και να υποδέχονται πλήθος celebrities του Χόλιγουντ.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι: Emily Blunt, John Krasinski, Daniel Craig, Rachel Weisz, Scarlett Johannsson, Matt Damon, Anne Hathaway, Cindy Crawford, Sofia Vergara, η Χάιντι Κλουμ, η Kate Moss.και πολλοί ακόμα.

 

 

Φυσικά, τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στην Αμάλ η οποία έδειχνε μία κούκλα μέσα στη λευκή maxi τουαλέτα της γεμάτη παγιέτες που φέρει την υπογραφή Versace.

Φυσικά, για ακόμη μία φορά το εκπληκτικό hairstyle της επιμελήθηκε ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος.

Ο Τζορτζ δίπλα της επίσης formal επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν!

 

 


instagram @eugeniagaravani

Διαβάστε ακόμη: Όταν η Αmal Clooney έβαλε floral mini φορεματάκι με βολάν - Το ψάθινο καπέλο & o George της με polo (φωτό)

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί όπως άλλωστε τους έχουμε συνηθίσει...

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η Αμάλ Κλούνεϊ μόνο μπορεί! Φόρεμα "σκακιέρα" χρωμάτων με υπογραφή Maison Valentino - Ταπεινό τζιν για τον George μας (φωτό)

Το Ίδρυμα βράβευσε μια ουκρανική ΜΚΟ, μια ακτιβίστρια από το Κονγκό που «πάλεψε» για τα δικαιώματα των γυναικών και τους βιασμούς και δύο Ιρανούς δημοσιογράφους που αποκάλυψαν την ιστορία της Mahsa Amini, μιας νεαρής γυναίκας από το Ιράν που δολοφονήθηκε γιατί δεν φορούσε σωστά το hijab της. Οι αστυνομικοί που τη συνέλαβαν τη χτύπησαν βίαια μέχρι που η νεαρή γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, έπεσε σε κώμα και τελικά κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ