Βόλος: “Δεν έχουμε κουράγιο να σώσουμε τίποτα πια - Είκοσι μέρες φτιάχναμε το σπίτι, τώρα πρέπει να τα κάνουμε όλα από την αρχή" - Σε απόγνωση οι οικογένειες (βίντεο)

Εξαντλημένοι οι κάτοικοι ...

Δύσκολα τα τελευταία 24ωρα στο Βόλο καθώς πολλές οικογένειες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και νερό...

Σε απόγνωση πλέον βρίσκονται οι κάτοικοι οι οποίοι έχουν εξαντληθεί από τις συνεχόμενες καταστροφές και την απουσία ουσιαστικής βοήθειας από το κράτος.

«Μέσα σε 20 ημέρες καταστράφηκα δύο φορές. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Μπήκαν τα νερά στο σπίτι, γεμίσαμε λάσπες και ό,τι έσωσα την προηγούμενη φορά, τώρα διαλύθηκε. Άλλαξε η ζωή μας. Δεν έχουμε που να κοιμηθούμε» λέει με δάκρυα στα μάτια η κ. Μαρία από τον Βόλο.


EUROKINISSI

Το σπίτι της πλημμύρισε από την καταστροφική κακοκαιρία της Τετάρτης. Η ίδια εξομολογείται ότι δεν έχει φοβηθεί περισσότερο στη ζωή της από εκείνο το βράδυ. «Νομίζαμε ότι θα πνιγούμε. Δεν έχεις δει ξανά τέτοιο πράγμα. Έμπαιναν τα νερά με ορμή και διέλυαν τα πάντα. Τι θεομηνία ήταν αυτή» συμπληρώνει


eurokinissi

Παράλληλα, συνεχίζονται απ΄τις πυροσβεστικές δυνάμεις της Μαγνησίας, οι απαντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, μετά και τη δεύτερη κακοκαιρία. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο magnesianews.gr, στέλεχος της Π.Υ. Βόλου, τα τηλεφωνήματα των συμπολιτών είναι συνεχή, με συνέπεια κλιμάκια της υπηρεσίας, να βρίσκονται διάσπαρτα κυρίως στην πόλη και σε πλημμυρισμένα σημεία και να επιχειρούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ