«I'm a Celebrity Get Me Out Of Here»: Δεν έφτασαν ποτέ στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες - Τι συνέβη; (βίντεο)

Πότε θα φτάσουν;

Αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο την Πέμπτη το πρωί οι παίκτες του I’m a celebrity get me out of here έτοιμοι να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία στο νέο ριάλιτι που έρχεται στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο η περιπέτεια ξεκίνησε πριν καν φτάσουν τον προορισμό τους, όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, «οι παίκτες έφυγαν χθες το πρωί από το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, έφτασαν στη Ζυρίχη κι εκείνη είχαν καθυστέρηση περίπου 11 ώρες. Αργά το βράδυ αναγκαστικά έμειναν στη Ζυρίχη και σηκώθηκαν πολύ νωρίς το πρωί για να μεταβούν ξανά στο αεροδρόμιο και να φύγουν. Μέχρι το μέσημέρι βρίσκονταν ακόμα στη Ζυρίχη και αυτό λόγω βλάβης στον κινητήρα του αεροσκάφους με το οποίο θα συνέχιζαν το ταξίδι τους».

Διαβάστε ακόμη: «I'm a Celebrity Get Me Out Of Here»: Ποιοι οι διάσημοι που αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο (φωτό - βίντεο)

Η Έλενα Πολυκάρπου συνέχισε το ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας: «Το πρώτο σημείο συνάντησης των παικτών ήταν η Acun Medya κάπου στο Μαρούσι. Εκεί ήταν και η Ραχήλ Μακρή, η οποία είχε κάποιο πρόβλημα με το διαβατήριό της και θα ταξιδέψει άλλη μέρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ