Θεσσαλία: Συγκινεί η ιστορία της ηλικιωμένης που μεγαλώνει μόνη της την εγγονούλα της μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι - Η μαμά της μικρούλας έχει πεθάνει

Απίστευτη ιστορία...

Τις πληγές της συνεχίζει να μετρά η Θεσσαλία, που μετά την κακοκαιρία Daniel, χτύπησε η Εlias και διέλυσε για άλλη μια φορά τα πάντα στο πέρασμά της. 

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο με την ιστορία μίας γιαγιάς από την Καρδίτσα που προσπαθεί να σώσει το σπίτι της όπου μένει μαζί με την έξι μηνών εγγονούλα της 

Η οικογένεια βρίσκεται στον Παλαμά Καρδίτσας, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την φονική κακοκαιρία Daniel αλλά και την δεύτερη κακοκαιρία Elias που προκάλεσε εκ νέου μεγάλες καταστροφές στον οικισμό.

Η γυναίκα εξηγεί στην κάμερα εθελόντριας, που μετέβη στο χωριό για να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς κατοίκους αλλά και τα ζώα, πως η κόρη της έχει πεθάνει και μεγαλώνει την μόλις έξι μηνών εγγονή της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται από το σπίτι της, που έχει γεμίσει για ακόμα μία φορά νερά και λάσπες.

 

 

Η γιαγιά μοιράζει μαθήματα αξιοπρέπειας, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ζητούν τα στοιχεία της προκειμένου όποιος θέλει να μπορέσει να της στείλει βοήθεια.

«Αυτό το βίντεο με έχει διαλύσει», γράφει χρήστης της πλατφόρμας Χ ενώ άλλος ζητάει τα στοιχεία της γιαγιάς για να τη βοηθήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ