Η υπέρκομψη Νατάσα Παζαΐτη με τον γιο της Αλέξανδρο Καραμανλή στη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίνωα Μάτσα - Λαμπερή εμφάνιση στο Ηρώδειο

Απόλαυσαν τη μουσική βραδιά!

Η γιατρός-χειρουργός Νατάσα Παζαΐτη με τη την εξαιρετική της πορεία στη χειρουργική μαστού, βρέθηκε με τον γιο της Αλέξανδρο Καραμναλή στο Ηρώδειο για μια μοναδική εμπειρία.

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, θέλησε να παρακολουθήσει τη συναυλία που διοργανώθηκε για να τιμήσει τον Έλληνα συνθέτη Μίνωα Μάτσα.

Στη συναυλία τραγούδησαν γνωστοί ερμηνευτές, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μυρτώ Βασιλείου.

Διαβάστε επίσης: Η συναυλία της χρονιάς στο Ηρώδειο! Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη & ο Γιώργος Νταλάρας κέρδισαν τις εντυπώσεις (φωτό)

Η Νατάσα Παζαΐτη έκλεψε τις εντυπώσεις με την σικ παρουσία της. Η γνωστή γιατρός φόρεσε ένα εμπριμέ πουκάμισο σε πράσινους και γήινους τόνους. Το συνδύασε με μια απίθανη χακί παντελόνα.

Για τον λαιμό της επέλεξε ένα ιδιαίτερο κόσμημα σε σχήμα πεταλούδας, ενώ φόρεσε και ψηλοτάκουνα μπεζ παπούτσια.

NDP

Διαβάστε επίσης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Χρυσή Βαρδινογιάννη: Στο Ηρώδειο μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη (φωτό)

NDP

Ο 20χρονος γιος της Αλέξανδρος Καραμανλής, ο οποίος σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, μοιάζει απίστευτα και στους δυο γονείς του.

Ο νεαρός Αλέξανδρος φόρεσε μπεζ παντελόνι με λευκό πουκάμισο. Το κομψό look του ολοκλήρωσε με μαύρο σακάκι και μαύρα παπούτσια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ