Gala Αμάλ - Τζορτζ Κλούνεϊ: Φούξια dress με δαντέλα φόρεσε η Σϊντι Κρόφορντ στα βραβεία Albie

Έκλεψε τις εντυπώσεις το διάσημο super model.

Ένα φαντασμαγορικό gala διοργάνωσαν ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ για τα δεύτερα ετήσια βραβεία Albie του Ιδρύματος Κλούνεϊ.

Στο event αυτό παραβρέθηκαν πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους ήταν και το supermodel των ‘90s, η Σίντι Κρόφορντ μαζί με τον σύζυγό της Rande Gerber. Ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ συνδέεται κιόλας με τον Τζορτζ Κλούνεϊ με μακρά φιλία.

Η Σίντι Κρόφορντ ήταν εκθαμβωτική. Φόρεσε ένα elegant maxi φόρεμα σε φούξια χρώμα, με δαντέλα στο πάνω μέρος. Το μοντέλο συνδύασε το καταπληκτικό φουστάνι με ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα και σκουλαρίκια στην ίδια απόχρωση με το ρούχο.

Όπως αναφέρει και η ίδια σε σχετική δημοσίευσή της στο Instagram, το φόρεμα είναι μια δημιουργία του οίκου μόδας Versace.

Μερικοί από τους άλλους διάσημους καλεσμένους ήταν η Anne Hathaway, η Meryl Streep, η Viola Davis, η Julianne Moore, η Scarlett Johansson, η Mary J. Blige, ο Daniel Craig και η Rachel Weisz και η Greta Gerwig και ο Noah Baumbach.

Διαβάστε επίσης: Gala Αμάλ - Τζορτζ Κλούνεϊ - Από την απόλυτη διαφάνεια της Κέιτ Μος, στο σικ κόκκινο της Emily Blunt & της συζύγου του Ματ Ντέιμον (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ