Kate Beckinsale: Απαντά στα σχόλια περί πλαστικής στη μύτη - Το εκκεντρικό καπέλο σαν "κουνουπιέρα" σε εκδήλωση της Balmain (φωτό)

Η Βρετανίδα ηθοποιός σχολιάζει ότι δεν έχει κάνει πλαστική στη μύτη.

Η διάσημη Αγγλίδα ηθοποιός Κέιτ Μπέκινσειλ απαντά σε όσους σχολιάζουν ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη, με μια σειρά από φωτογραφίες της με μπικίνι.

Η 50χρονη που έχει παίξει σε διάφορες ταινίες όπως στο πολεμικό δράμα Περλ Χάρμπορ (2001), την ρομαντική κωμωδία Ερωτας Μετ`Εμποδίων και το Ιπτάμενος Κροίσος (2004), αρνείται ότι έχει κάνει τη συγκεκριμένη επέμβαση.

Σε δημοσίευσή της στο Instagram, φόρεσε μόνο το μαύρο της μπικίνι και τους άφησε όλους άφωνους με τα απνύψηλα καλλίγραμμα πόδια της.

Instagram @katebeckinsale

Με ένα κοντινό πλάνο στη μύτη της, θέλησε να δείξει ότι δεν υπάρχει κάποια αλλαγή.

Instagram @katebeckinsale

«Είμαι περίεργος, έκανες πλαστική στη μύτη;» ρώτησε σχολιαστής τη Μπέκινσεϊλ και εκείνη απάντηση «όχι αλλά ευχαριστώ για την ερώτηση».

Η ηθοποιός πραγματοποίησε, επίσης, στο Zodiac Ball, στο Λος Άντζελες, μια άκρως εκκεντρική εμφάνιση, που σχολιάστηκε αρνητικά.

Σε εκδήλωση στο Houdini Estate του Χόλιγουντ, που διοργανώθηκε από την Balmain, φόρεσε ένα outfit σε αποχρώσεις του χρυσού. Αν και το κορμάκι που επέλεξε αναδεικνύει υπέροχα το γυμνασμένο της σώμα, το γιγαντιαίο καπέλο με το μακρύ πέπλο, που μοιάζει με "κουνουπιέρα" δεν άρεσε στον κόσμο. Οι χρήστες των social media τόνισαν ότι θα ήταν καλύτερη χωρίς αυτό.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ