Γιούλικα Σκαφιδά: "Είμαι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης & δουλεύω πολύ - Έχω βάλει 6 κιλά μέχρι στιγμής" (βίντεο)

Τι λέει για το νέο της ρόλο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» την Γιούλικα Σκαφιδά.

«Είμαι στον 8ο μήνα. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει λίγα κιλά. Δουλεύω πάρα πολύ, δεν έχει αλλάξει κάτι γενικά, κάνω την ζωή μου κανονικά απλώς προσέχω πολύ. Έχω βάλει έξι κιλά μέχρι στιγμής, δεν προσέχω καθόλου στο φαγητό, είμαι τυχερή γιατί έχω μία πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, είναι το σκαρί τέτοιο προφανώς. Δεν με πιάνει μανία με το φαγητό. Νομίζω το αντίθετο με πιάνει κάποια φαγητά που αγαπούσα πολύ, τώρα δεν θέλω ούτε να τα βλέπω. Πίνω πολύ παγωμένο νερό που δεν έπινα, έπινα ζεστό νερό ακόμα και το καλοκαίρι. Τώρα λαχταράω να πιω με πολλά παγάκια νερό» εξήγησε η ηθοποιός.

 

Διαβάστε ακόμη: Γιούλικα Σκαφιδά: "Έμαθαν όλοι την εγκυμοσύνη μου στα γυρίσματα - Δεν μου έκαναν τα παντελόνια!" (βίντεο)

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδί, όπως και τα περισσότερα πράγματα που έχω κάνει. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αστροφυσικός και ακόμα πιο μικρή ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Γενικά δεν σχεδίαζα τα πράγματα. Το μωρό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, έλεγα “εντάξει έχω την καριέρα μου, έχω τη ζωή μου, έχω τους φίλους μου, οδηγώ την μηχανή μου, μια χαρά, κάνω ότι θέλω”. Δεν σου κρύβω ότι η αδελφή μου έχει ένα μωράκι, είναι τώρα 2 χρονών και από τότε που γεννήθηκε η μικρή άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

Να υπενθυμίσουμε ότι απολαμβάνουμε τη Γιούλικα Σκαφιδά στη νέα σειρά "Ψυχοκόρες" η οποία προβάλλεται στο Αντ1+

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ