Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Το σικ μπλε κοστούμι της που μας εντυπωσίασε - Μαζί της & η Σάρλοτ Κασιράγκι, τι φόρεσε (φωτό)

Δείτε πως ντύθηκαν οι δύο royals...

Η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό βρέθηκαν στην παρουσίαση ενός νέου σκάφους για τη ναυτική αστυνομία του Μονακό.

Οι πρόσφατα δημοσιευμένες φωτογραφίες της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, δείχνουν το royal ζευγάρι χαμογελαστό, παρά τις φήμες περί διαζυγίου. 

Δείτε επίσης: Η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό σε μια σπάνια συνέντευξη μετά από καιρό - Τι είπε για τον Αλβέρτο και τα δίδυμα (φωτό)

Οι δυό τους πόζαραν με την ανιψιά του Αλβέρτου, τη Σαρλότ Κασιράγκι, 37 ετών, η οποία είναι ενδέκατη στη σειρά διαδοχής του θρόνου των Μονεγάσκων και κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας.

 

 

Η Σαρλότ Κασιράγκι συνόδευσε τον θείο της πρίγκιπα Αλβέρτο και τη Σαρλίν στα εγκαίνια και οι τρεις τους έγιναν "νονοί" βαφτίζοντας το σκάφος.

Το σκάφος που εγκαινίασαν, η άκατος Saint Georges, είναι η τελευταία προσθήκη στον στόλο της αστυνομίας.

 

Ικανό να φτάσει τους 45 κόμβους, θα είναι χρήσιμο για θαλάσσιες διασώσεις και άλλες αποστολές, αναφέρει η Daily Mail.

Την περασμένη εβδομάδα, η πριγκίπισσα Σαρλίν προσπάθησε να διαψεύσει τις επίμονες φήμες ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο είναι στα τελειώματα, χαρακτηρίζοντάς τες "εξαντλητικές".

Οι δυο royal ήταν άψογες, με την πρέσβειρα της Chanel, Σαρλότ Κασιράγκι να φοράει ένα σύνολο tweed με μαυρόασπρο σακάκι με τσέπες και χρυσά κουμπιά. 

Το συνδύασε με ένα ζευγάρι δίχρωμες γόβες Chanel με χαμηλό τακούνι.

Ιnstagram/royals_family_around_the_world

Από την άλλη η  Σαρλίν εμφανίστηκε ασορτί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, φορώντας ένα μπλε navy κοστούμι με λευκό μπλουζάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ