Εκλογές 2023: Ψήφισε ο Κώστας Μπακογιάννης - Συνοδευόμενος ξανά από τη Σία Κοσιώνη & τα παιδιά του (φωτό - βίντεο)

''Ψηφίζουμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το αύριο'', δήλωσε. 

Γύρω στις 9:15 προσήλθε στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο της Αθήνας για να ψηφίσει ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος στον Β' γύρο των δημοτικών εκλογών, Κώστας Μπακογιάννης.

Μάλιστα στο παραβάν μπήκε μαζί με τον μικρό γιό του, Δήμο

 

Δείτε επίσης: Κώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη: Ο Δήμος είχε γενέθλια & η οικογένεια έβγαλε την πιο τρυφερή φωτό - Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι

Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και σήμερα συνοδευόταν από την σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τα παιδιά του. Τον μικρούλη που απέκτησε με τηγμ anchorwoman και τα μεγαλύτερά του από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου.  

 

Αμέσως μετά ο κ. Μπακογιάννης, δήλωσε: «Είναι όμορφη μέρα. Σήμερα αποφασίζουν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες για το μέλλον της γειτονιάς τους, της πόλης τους. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, ψηφίζουμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το αύριο».

eurokinissi

Σχετικά με τη συμμετοχή, τόνισε πως πρέπει να είναι μεγαλύτερη αυτή τη φορά και πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά μία ωραία Κυριακή αυτή. Εγώ να παρακαλέσω, να προτρέψω όλους, πριν τη βόλτα τους, να περάσουν από τις κάλπες. Η Αθήνα είναι όλο».

Η Σία Κοσιώνη, εμφανίστηκε πολύ απλά ντυμένα φορώντας ένα τζιν και ένα μπλε κοντομάνικο πουκάμισο, έκανε μια matching εμφάνιση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ