Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει στην Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της, για το άγχος του Άδωνι, και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει (βίντεο)

Η Ευγενία Μανωλίδου σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε για την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Η Ευγενία Μανωλίδου σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε για την τέταρτη εγκυμοσύνη της.



Στην συζήτηση της με την παρουσιάστρια του Alpha, η μαέστρος αναφέρθηκε στους φόβους και τις ανασφάλειες που έχει αλλά και στην αντίδραση της οικογένειάς της όταν το έμαθαν το ευχάριστο γεγονός. Αλλά οι αποκαλύψεις της μαέστρου δεν σταμάτησαν εδώ. Η Ευγενία Μανωλίδου αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, που είναι αγόρι.



«Περιμένω αγόρι. Δεν με αφήνουν να ηρεμήσω», είπε χαριτολογώντας και πρόσθεσε ότι η εγκυμοσύνη ξάφνιασε ευχάριστα την ίδια και τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη: «Προέκυψε και το αφήσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό» είπε. Στην συνέντευξη της ανέφερε, ότι αισθάνεται περισσότερο άγχος και φόβο για την εγκυμοσύνη, λόγω της ηλικίας της αλλά και του φόρτου εργασίας της. «Είπα πως αν είναι να γεννηθεί αυτό το πλασματάκι υγιές θα γεννηθεί ακόμα και με την ταλαιπωρία», δήλωσε. Για να ανταπεξέλθει, ξεκουράζεται προγραμματισμένα όπως είπε: «Ανά τρεις ώρες κλείνομαι στο δωμάτιό μου και κάθομαι για μισή ώρα. Ακούω μουσική, παίρνω αναπνοές, διαβάζω. Είμαι κάπου καθιστή και χαλαρή. Διαφορετικά δεν γίνεται», ανέφερε η Ευγενία Μανωλίδου

Ποιος ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της; «Πρώτα το είπα στον Άδωνι κι αυτός είναι πολύ ευτυχισμένος αλλά και αγχωμένος. Στα παιδιά το είπα πολύ αργότερα. Φοβόμουν», είπε εξηγώντας πως τα δυο μεγάλα παιδιά το διάβαζαν στα περιοδικά και τη ρωτούσαν κι εκείνη τους έλεγε μην ακούτε δημοσιεύματα είναι. Όταν τους το είπα χάρηκαν πολύ. «Στον Περσέα, το μικρό μου γιο, το είπα πολύ πρόσφατα», κατέληξε.

Δείτε όλα όσα είπε για την εγκυμοσύνη στην Ελένη στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ