Η Σάλμα Χάγιεκ λέει αντίο στον Μάθιου Πέρι - "Φίλε μου, έφυγες πολύ νωρίς" (φωτό)

Συγκινούν τα λόγια της

Θρήνος επικρατεί εδώ και δύο μέρες στο Χόλυγουντ, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας ταλαντούχος κι αγαπημένος ηθοποιός, ο Μάθιου Πέρι.

Τρεις μέρες τώρα celebrities, φίλοι, γνωστοί λένε το δικό τους αντίο μέσα από τα social media.

Διαβάστε ακόμη: Gwyneth Paltrow - Brooke Shields αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: "Δεν βρίσκω τις λέξεις λέει η μία", "Είμαι απίστευτα στεναχωρημένη" λέει η άλλη (φωτό)

Έτσι και η Σάλμα Χάγιεκ αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το "Τσάντλερ Μπινγκ" που όλοι λατρέψαμε.

Μάλιστα, συνόδευσε τη λεζάντα της ανάρτησης της με συγκινητικά λόγια:


instagram @salmahayek

Διαβάστε ακόμη: Η Σάρα Φέργκιουσον λέει το δικό της αντίο στον Μάθιου Πέρι - " Είναι τραγωδία να σε χάνουμε τόσο νωρίς από τη ζωή" (φωτό)

«Πριν από δύο μέρες, ξύπνησα με την σοκαριστική είδηση ότι ο Μάθιου Πέρι δεν είναι πια μαζί μας. Μου πήρε μερικές μέρες να επεξεργαστώ αυτή τη βαθιά θλίψη. Υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός που δημιουργείται όταν μοιράζεσαι όνειρα με κάποιον, και δουλεύεις μαζί του. Συγκινήθηκα πολύ πέρυσι όταν ο Μάθιου μοιράστηκε στα stories του στο Instagram πόσο αγαπούσε το ‘Fools Rush In’ και πώς νόμιζε ότι εκείνη η ταινία που κάναμε μαζί ήταν ίσως η καλύτερη ταινία του. Όλα αυτά τα χρόνια, αυτός και εγώ βρεθήκαμε να αναπολούμε εκείνη την ουσιαστική περίοδο της ζωής μας με μια βαθιά αίσθηση νοσταλγίας και ευγνωμοσύνης. Φίλε μου, έφυγες πολύ νωρίς, αλλά θα συνεχίσω να λατρεύω την ανοησία σου, την επιμονή σου και την υπέροχη καρδιά σου. Στο καλό γλυκέ Μάθιου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ