Gwyneth Paltrow - Brooke Shields αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: "Δεν βρίσκω τις λέξεις λέει η μία", "Είμαι απίστευτα στεναχωρημένη" λέει η άλλη (φωτό)

Το τελευταίο αντίο ...

Συντεντριμμένοι είναι από χθες οι σταρ του Χόλιγουντ με την είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι.

Ο κάθενας μέσα από τα social media λέει το δικό του αντίο με λόγια που συγκινούν ...

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που οι γονείς του Μάθιου Πέρι φτάνουν έξω από το σπίτι μετά την είδηση του θανάτου του

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Μπρουκ Σίλντς αποχαιρέτησαν στο instagram τον αγαπημένο ηθοποιό.

Η Μπρουκ Σιλντς είχε συμμετάσχει ως guest star σε ένα επεισόδιο στα "Φιλαράκια" και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τότε γράφοντας:

"Πραγματικά παλεύω να βρω τις λέξεις. Ήσουν τόσο αγαπητός, Μάθιου. Σε αγάπησα πολύ. Ευχαριστώ για τα γέλια. Δώσατε χαρά σε τόσους πολλούς. Μας λείπεις ήδη… στέλνοντας όλη μου την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους σου"

Από την άλλη πλευρά η Γκουίνεθ σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησης της πως γνωρίστηκε με τον 54χρονο...

Διαβάστε ακόμη: Το σύντομο ειδύλλιο του Μάθιου Πέρι με την Τζούλια Ρόμπερτς - "Δεν θα μπορούσα ποτέ να ήμουν αρκετός"

"Γνώρισα τον Matthew Perry το 1993 στο Williamstown Theatre Festival στη Μασαχουσέτη. Ήμασταν και οι δύο εκεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού κάνοντας παραστάσεις. Ήταν τόσο αστείος και τόσο γλυκός και τόσο διασκεδαστικός να είσαι μαζί του. Βγήκαμε για να κολυμπήσουμε, ήπιαμε μπίρες στο μπαρ του τοπικού κολεγίου, φιληθήκαμε σε ένα χωράφι με μακρύ γρασίδι. Ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι. Είχε ήδη γυρίσει το πρώτο επεισόδιο στα Φιλαράκια αλλά δεν είχε βγει ακόμα. Ήταν νευρικός, ελπίζοντας ότι το μεγάλο του διάλειμμα ήταν προ των πυλών. Ήταν. Μείναμε φίλοι για λίγο μέχρι να απομακρυνθούμε, αλλά πάντα χαιρόμουν που τον έβλεπα όταν τον έβλεπα. Είμαι πολύ λυπημένη σήμερα, όπως και πολλοί από εμάς. Ελπίζω ο Matthew να είναι επιτέλους ήσυχος. Πραγματικά το ελπίζω."
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ