Αθηνά Οικονομάκου: "Δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers" - "Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά"

Η Αθηνά Οικονομάκου απαντάει για τα ποσά που κερδίζουν οι influencers μέσω των social media.

Η Αθηνά Οικονομάκου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωινό», με παρουσιαστή στον Γιώργο Λιάγκα. Η ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Ο πρώτος εμάς εμάς», παραχώρησε συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, απάντησε και για τα ποσά που κερδίζουν οι influencers από τα social media.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Αθηνά Οικονομάκου για το θέμα, με εκείνη να απαντάει:

«Κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο».

«Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου. Οπότε αν θες να συζητήσουμε για οικονομικά να σου πω πόσα παίρνω στη σειρά. Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι.

 

 

Διαβάστε επίσης: Influencers: Στο στόχαστρο της Εφορίας οι δημιουργοί περιεχομένου-Ποιο είναι το εισόδημα τους

Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός» τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ