Τρυφερές στιγμές για τον Σταύρο Ξαρχάκο & την Ηρώ Σαΐα: Ο έρωτας δεν κρύβεται - Η διαφορά ηλικίας δεν μετρά (φωτό)

Σε βραδινή έξοδο...

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν ο Σταύρος Ξαρχάκος με την Ηρώ Σαΐα!

Το ζευγάρι βρέθηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Vox όπου απόλαυσαν τρυφερές στιγμές αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμματα...

Διαβάστε ακόμη: Ηρώ Σαΐα - Σταύρος Ξαρχάκος: Τα δίδυμα παιδιά του ζεύγους στη συναυλία του μουσικοσυνθέτη, χέρι-χέρι με την μαμά (φωτό)

Ο φωτογραφικός φακός του ndp τους απαθανάτισε να χορεύουν, να τραγουδούν και να ποζάρουν είτε αγκαλιασμένοι είτε ανταλάσσοντας φιλιά.

Από όσο μπορούμε να διακρίνουμε μέσα από τα ενσταντανέ είχαν matching outfits με total black ρούχα.

Διαβάστε ακόμη: Ο 6χρονος γιος του Σταύρου Ξαρχάκου αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του Θοδωρή Αθερίδη - Έβλεπε τον μπαμπά του, σιγοτραγουδούσε αλλά… (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ηρώ Σαΐα και ο Σταύρος Ξαρχάκος έχουν συμπληρώσει 16 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια έγγαμου βίου.

Ο έρωτάς τους όλα αυτά τα χρόνια παραμένει αναλλοίωτος και μαζί έχουν αποκτήσει δίδυμα τα οποία σήμερα είναι 7 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Σταύρος Ξαρχάκος - Ηρώ Σαΐα: Οι αγκαλιές στη σκηνή με τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους - η πιο γλυκιά στιγμή! (φωτό)

Η τραγουδίστρια μάλιστα διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο instagram με 5.691 ακολούθους και συχνά μοιράζεται μοναδικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα παιδιά ή την καριέρα της.

Zografia

Στο παρελθόν ο Σταύρος Ξαρχάκος έχει δηλώσει για τη σύζυγο του:

«Η σύζυγός μου, ας πούμε, η Ηρώ Σαΐα, έχει υποστεί τρομερό bullying για τη σχέση μας εκεί μέσα. Και ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω το γιατί. Ένα bullying τρομερά ανήθικο, από ανθρώπους που ούτε μας ξέρουν, ούτε τους ξέρουμε.

Αυτό είναι, άραγε, το επίτευγμα του σήμερα; Το επίτευγμα της εποχής μας είναι ότι κάποιος που είναι το απόλυτο «τίποτα» ξαφνικά γίνεται «κάτι», κι αυτό το «κάτι» έρχεται να σχολιάσει επί παντός επιστητού;

Ειλικρινά, επιτρέψτε μου να μην κατανοώ όλη αυτή τη συνθήκη. Είμαι συνειδητά εκτός από όλα αυτά τα Μέσα. Δεν ξέρω αν είναι ζωή να ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου».

«Η Ηρώ αξίζει όλα τα εύσημα. Η οικογένειά μας, τα δύο μας μικρά παιδιά, με έχουν αλλάξει ως χαρακτήρα. Χρωστάω πολλά στην Ηρώ και το λέω δημόσια, γιατί οφείλουν κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους. Είμαι πανευτυχής που έχω αυτή την οικογένεια. Το επίτευγμά μου είναι αυτό, συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ