Χάρης Δούκας - Γεωργία Πολυτάνου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την 28χρονη σύντροφό του- Η μεγάλη απόφαση

Αυτή είναι η 28χρονη μελαχρινή σύντροφος του νέου Δημάρχου

Την απόφαση να συγκατοικήσουν έλαβαν ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, και η σύντροφός του, Γεωργία Πολυτάνου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Secret.

Ο κ. Δούκας και η 28χρονη διεθνολόγος είναι αρραβωνιασμένοι και συνεργάστηκαν στενά καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Γεωργία Πολυτάνουν είναι η όμορφη μελαχρινή γυναίκα που στεκόταν πάντα στο πλευρό του Χάρη Δούκα στις κρίσιμες ομιλιές και συναντήσεις του και φυσικά, εκείνη που τον συνόδευσε στο βήμα την βραδιά της μεγάλης εκλογικής νίκης του.

Όπως ο Χάρης Δούκας, έτσι και η Γεωργία Πολυτάνου, προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πάντα διακριτικές.

Ποια είναι η σύντροφός του 

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1995 στο Μαρούσι Αττικής, αλλά έχει καταγωγή από τη Θήβα.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα ΔΕΣ (Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών), ενώ συνέχισε και σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο και περιεχόμενο, Energy: Strategy, Law and Economics.

 

Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

 

 

Η νεαρή κυρία ασχολείται επίσης με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Facebook / Georgia Polytanou

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το εντυπωσιακό βιογραφικό του Χάρη Δούκα: Ο νέος δήμαρχος Αθηνών & η αφοσίωση του στην κλιματική αλλαγή - Ανήκει στο 2% των πιο επιδραστικών επιστημόνων με βάση το Χάρβαρντ (φωτό - βίντεο) 

Facebook / Georgia Polytanou

Παρά τη διαφορά ηλικίας των 15 χρόνων, το ζευγάρι φαίνεται πολύ ευτυχισμένο μαζί. Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η Γεωργία Πολυτάνου στήριξε τον Χάρη Δούκα.

 

Τη βραδιά των αποτελεσμάτων του β΄ γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, εντοπίστηκε δίπλα του φορώντας ένα εφαρμοστό σκούρο μπλε φόρεμα σε σικ γραμμή και κλασικές δίχρωμες γόβες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ