Μπριζίτ Μακρόν εφ' όλης της ύλης: Παντρεύτηκα τον Εμανουέλ επειδή δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ζήσω ευτυχισμένη - Γιατί άργησε;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας!

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η Μπριζίτ Μακρόν, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Paris Match.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που την καθυστέρησαν να πει το "ναι" στον Πρόεδρο της Γαλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είναι μικρότερός της κατά 25 χρόνια. Αποκαλύπτει επίσης τι την έκανε τελικά να πάρει την απόφαση να τον παντρευτεί.

Η 70χρονη πλέον Μπριζίτ είπε πως ανέβαλε για… 10 χρόνια το γάμο, σκεπτόμενη πως θα κατέστρεφε τη ζωή των παιδιών της, τα οποία έχουν περίπου την ίδια ηλικία με τον 45χρονο σήμερα Μακρόν. Όταν την ερωτεύτηκε, ήταν 15, και τότε η 40χρονη Μπριζίτ δίδασκε θέατρο στο καθολικό σχολείο που φοιτούσε ο Εμάνουελ στην Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία. Η κόρη της ήταν συμμαθήτριά του.

Το «ειδύλλιο» που ξεκίνησε μεταξύ τους προκάλεσε σκάνδαλο στην επαρχία. Ως αποτέλεσμα, οι γονείς του Εμανουέλ Μακρόν τον έστειλαν στο Παρίσι για να φοιτήσει σε άλλο σχολείο, όμως η επιθυμία του να είναι μαζί με τη δασκάλα του και η πρόθεση να επιδιώξει σχέση μαζί της παρέμεναν ζωντανά μέσα του.

 

 

Η ίδια παραδέχτηκε ότι εκείνο το διάστημα έλεγε στον εαυτό της ότι ο Εμανουέλ θα γνώριζε και θα ερωτευόταν κάποια γυναίκα της ηλικίας του ενώ βρισκόταν στο Παρίσι, όμως αυτό δεν συνέβη.

Η Μπριζίτ παραιτήθηκε από τη δουλειά της όμως, σύμφωνα με την ίδια, το μόνο πράγμα που την εμπόδιζε να ενώσει επίσημα τη ζωή της με τον Μακρόν ήταν η σκέψη των παιδιών της, αφού δεν ήθελε να «καταστρέψει τη ζωή τους». «Αυτό κράτησε δέκα χρόνια, τόσο χρειάστηκε για να μπουν σε μία σειρά. Μπορείτε να φανταστείτε τι άκουγαν. Όμως δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ζήσω ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος της Μπριζίτ είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Μακρόν και οι κόρες της, ηλικίας 46 και 39 ετών σήμερα βρίσκονται αρκετά κοντά ηλικιακά με τον δεύτερο σύζυγό της.

Η Μπριζίτ παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι θα έλεγαν οι γονείς της για τον γάμο της με τον πρώην μαθητή της, όμως αποκάλυψε ότι τα αδέλφια της τής έκαναν μερικές φορές καζούρα για τα κουτσομπολιά γύρω από τη σχέση της με τον Μακρόν.

 

 

Τελικά παντρεύτηκαν το 2007, μετά το διαζύγιο της Μπριζίτ από τον Αντρέ-Λουί Οζιέρ το 2006. Σχετικά με τη ζωή μαζί, η Μπριζίτ είπε πως ακόμα ο πρόεδρος της Γαλλίας την εκπλήσσει με την εξυπνάδα του και τη μνήμη του.

Διαβάστε επίσης: 16 χρόνια γάμου γιορτάζουν ο Εμανουέλ & η Μπριζίτ Μακρόν - Ο έρωτας πέρα από κάθε ταμπού για τον έξυπνο μαθητή & την τολμηρή καθηγήτρια του (φωτό - βίντεο)

«Είχα πολλούς έξυπνους μαθητές στην καριέρα του και κανένας δεν είχε τις δικές του ικανότητες. Πάντοτε τον θαύμαζα», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Λέει πως πολλές φορές του μαγειρεύει πρωινό και μερικές φορές δείπνο, και ασχολείται με φιλανθρωπικές εκστρατείες.

Αναφερόμενη στα σχόλια που γίνονται συχνά για τα ρούχα της, τονίζει πως δεν την πειράζουν καθόλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ