Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: "Το όνομα Νίκος συμβόλιζε τον πόνο & το κενό - Ένας άλλος Νίκος ήρθε να μου πάρει τα μυαλά (φωτό)

Οι δικές της ευχές

Σημαντική ημέρα σήμερα, του Αγίου Νικολάου και πολλοί διάσημοι και μη στέλνουν τις δικές τους ευχές στα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από τα social media.

Έτσι και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση εύχεται στους δικούς της Νίκους ...

Με δύο ενσταντανέ που δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram γράφει:

"Ένα όνομα είναι απλά μια ακόμη λέξη μέχρι να έρθει κάποιος να του δώσει νόημα… να του δώσει ζωή.
Το όνομα «Νικόλαος» - στην δική μου περίπτωση «Νίκος» είχε τεράστιο νόημα από την ημέρα που γεννήθηκα.
Συμβόλιζε αρχικά την αγάπη, την προστασία και την εμπιστοσύνη. Αργότερα την υποστήριξη, την εξέλιξη, την ειλικρίνεια και τον θαυμασμό. Λίγο πιο μετά συμβόλιζε τον πόνο, την ανασφάλεια και το κενό και όταν πέρασε το βαθύ πένθος, άρχισε να συμβολίζει πάλι ότι και στην πολύ αρχή, ενώ το κενό παρέμεινε.
Δεκαπέντε χρόνια μετά, ήρθε άλλος ένας Νίκος να μου πάρει τα μυαλά… άλλος ένας Νίκος που με στιγμάτισε. Και ξαφνικά προσέθεσε στον συμβολισμό του ονόματος. Προσέθεσε ακόμα περισσότερη αγάπη, αλλά και ταπεινότητα, ενθουσιασμό και ελπίδα.
Οι δύο Νικόλαοι της ζωής μου πάντα πρωταγωνιστές και πάντα δάσκαλοι - ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Ο ένας μου χάρισε την ζωή και μου έμαθε αξίες όπως η ανθρωπιά, η αξιοπρέπεια, η ειλικρίνεια, η σκληρή δουλεία και η αγάπη δίχως όρους.
Ο άλλος μου χάρισε την μητρότητα και μου δίδαξε πρωτού ακόμα έρθει στον κόσμο την αξία της υπομονής και της επιμονής.
Αργότερα, μου έδειξε την ομορφιά των παιδικών χρόνων που στην δική μου περίπτωση κλάπηκαν από μια αρρώστια και μου έδωσε την ευκαιρία να τα ξαναζήσω.
Μου έμαθε ότι ακόμα και η μικρότερη λεπτομέρεια του κόσμου μας, εάν την κοιτάξουμε σωστά είναι μαγική και ότι η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας.
Χρόνια Πολλά στο όνομα δυο ανθρώπων που μου έκλεψαν την καρδιά και ακόμα δεν μου την έχει επιστρέψει! Σας την χαρίζω με χαμόγελο και σας ευχαριστώ που την προσέχετε πάντα!"

Να υπενθυμίσουμε ότι η 30χρονη έχει χάσει τον πατέρα της, τον αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο.

Διαβάστε ακόμη: Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση αποκαλύπτει το λόγο που απέχει από τα social media - "Οι εικόνες αυτές δεν μου είναι διαχειρίσιμες πλέον" (φωτό)

Ωστόσο, το νεότερο μέλος της οικογένειας της, ο γιος της Νίκος ήρθε να δώσει άλλο νόημα!


instagram @eriettakourkouloulatsi

Διαβάστε ακόμη: Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση on camera: Παίρνει θέση για τον πόλεμο Ισραήλ - Παλαιστίνης - "Όταν έχεις ο ίδιος παιδιά δεν το χωράει ο νους σου"

Οπότε, στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε ένα throwback στιγμιότυπο με εκείνη μικρή και τον πατέρα της, ενώ με την αμέσως επόμενη μεταφερόμαστε στο σήμερα και στην πιο τρυφερή αγκαλιά με τον μικρούλη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ