Οι μικρότεροι royals του Μονακό έγιναν 9 ετών! To παλάτι τους ευχήθηκε με το πιο όμορφο πορτρέτο - Αγκαλιασμένα & "επίσημα" τα δίδυμα αδερφάκια

Προσεγμένα από πάνω μέχρι κάτω

Γιορτές είχαν στο Μόνακο!

Τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν έγιναν 9 ετών!

Ο Ζακ και η Γκαμπριέλα μεγάλωσαν και το παλάτι τους ευχήθηκε με ένα υπέροχο πορτρέτο.

 

 

Βλεπουμε τα δύο αδερφάκια να ποζάρουν αγκαλιά με τον Ζακ να φοράει την επίσημη στρατιωτική στολή του πριγκιπάτου και την Γκαμπριέλα μέσα στο απίθανο navy blue παλτό με ασορτί καπελάκι.

Διαβάστε ακόμη: Σύσσωμη η οικογένεια του Μονακό στο μπαλκόνι για τη γιορτή του Αγίου Ιωάννη: Πρίγκιπας Αλβέρτος & πριγκίπισσα Σαρλίν με τα διδυμάκια τους βλέπουν τις "φωτιές" (φωτό)

Ο Ζακ και η Γκαμπριέλα γεννήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου του 2014, στο νοσοκομείο Princess Grace e και βαφτίστηκαν  στις 10 Μαΐου 2015, στον καθεδρικό ναό Notre-Dame-Immaculée στο Μονακό. Νονός τους είναι ο Christopher LeVine Jr, πρώτος ξάδερφος του πρίγκιπα Αλβέρτου και γιος της Elisabeth Anne Kelly LeVine (η νεότερη αδερφή Γκρέις Κέλι).

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό σε μια σπάνια συνέντευξη μετά από καιρό - Τι είπε για τον Αλβέρτο και τα δίδυμα (φωτό)


instagram @charleneofmonaco

 

Η Γκαμπριέλα γεννήθηκε πρώτη στις 5.04 μ.μ., ενώ ο δίδυμος αδελφός της ακολούθησε δύο λεπτά αργότερα, όπως επιβεβαίωσε ανακοίνωση του παλατιού.

Να σημειώσουμε ότι στον Ζακ δόθηκε το όνομα Κληρονόμος Πρίγκιπας του Μονακό, ενώ η Γκαμπριέλα έλαβε τον τίτλο Κόμισσα των Καρλάδων από τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ