Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: "Ένας σκύλος στα λάθος χέρια μπορεί να γίνει δολοφόνος - Γιατί έτσι αποφάσισε να καλύψει το κενό του ανδρισμού του" (φωτό)

Την κατασπάραξαν τα σκυλιά

Θέση παίρνει και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για την υπόθεση της 50χρονης γυναίκας που την κατασπάραξαν τα σκυλιά του γείτονα στη Θεσσαλονίκη ...

Διαβάστε ακόμη: Δείτε τα 3 τσοπανόσκυλα που κατασπάραξαν την 50χρονη - Ξεψύχησε στην αγκαλιά των παιδιών της - Τη δάγκωσαν 50 φορές (βίντεο)

Η 30χρονη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ξεσπάει και ρίχνει την ευθύνη στον ιδιοκτήτη των ζώων.

 

 

ΤΙ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της

Τώρα είναι αργά να μιλήσουμε… Μια γυναίκα πέθανε με βασανιστικό τρόπο. Όμως όταν λέμε ότι δεν θα έπρεπε να αποκτά ο καθένας έναν σκύλο – ένα ζώο συντροφιάς, μας θεωρούν υπερβολικούς. Όταν περνάμε τους ενδιαφερόμενους από χίλιες διαδικασίες για να υιοθετήσουν έναν σκύλο, μας θεωρούν τρελούς. Γιατί είναι απλά ένας σκύλος. Σωστά;

Απλά ένας σκύλος που στα λάθος χέρια μπορεί να γίνει δολοφόνος. Ένα ζώο φτιαγμένο για να λατρεύει τον άνθρωπο, κατάφερε ένας ασυνείδητος να τον φτάσει να σκοτώνει.
Γιατί έτσι αποφάσισε να καλύψει το κενό του ανδρισμού του. Γιατί έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Γιατί η υποχρεωτική στείρωση είναι αντισυνταγματική. Γιατί η καταγραφή των ζώων είναι λάθος. Γιατί ακόμα και πολλές φιλοζωικές οργανώσεις χαρίζουν ζώα από εδώ και από εκεί.

Θέλω να πω ένα συγγνώμη για την τραγική κατάσταση αυτής της χώρας σε ότι αφορά την υπεύθυνη κηδεμονία ζώων συντροφιάς. Ένα συγνώμη που χάθηκε έτσι μια γυναίκα – μητέρα δύο παιδιών. Ένα συγγνώμη στα σκυλιά που θα τιμωρηθούν που έκαναν αυτό που τους έμαθε να κάνουν ένας ηλίθιος. Ένας ηλίθιος που είναι βέβαιο ότι δεν θα τιμωρηθεί ποτέ που και που θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί όταν του γίνει μια απλή «σύσταση».

Ένα συγγνώμη γιατί αυτοί που το χρωστούν δεν το λένε ποτέ!

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι ιδρύτρια του Save a Greek Stray, ενός καταφυγίου ζώων.

Αγαπάει τα ζώα και αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε να είναι ενεργή στο instagram.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ