Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ εύχονται "Καλά Χριστούγεννα", εκτός... πλάνου: Στη φωτογραφία τα παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και φυσικά ο Λούις με casual ρούχα

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ επέλεξαν να λείπουν από τη φωτογραφία των ευχών τους, φωτογραφήθηκαν μόνο τα παιδιά, το "νέο αίμα"

Μπάκιγχαμ: Ουίλιαμ και Κέιτ δημοσίευσαν νέα φωτογραφία των παιδιών τους με ευχές για «καλά Χριστούγεννα»

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, οι τρεις πρίγκιπες κάθονται σε ένα παγκάκι – Φορούν τα ίδια ρούχα και παπούτσια που είχαν και στην επίσημη φωτογραφία της χριστουγεννιάτικης κάρτας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ εύχονται "Καλά Χριστούγεννα", εκτός... πλάνου: Στη φωτογραφία τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και φυσικά ο Λούις με casual ρούχα

 

Με μια νέα φωτογραφία των τριών παιδιών τους ευχήθηκαν για «Καλά Χριστούγεννα» ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία των παιδιών τους, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσας Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις, για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Στο μαυρόασπρο στιγμιότυπο, το οποίο τράβηξε ο Τζος Σίνερ, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις φαίνονται να κάθονται σε ένα ξύλινο παγκάκι.

Διαβάστε ακόμα: «Βασιλικό αίμα» μεν, «νέο» δε: Η ανανέωση του θεσμού των βασιλικών οικογενειών - Ποιες πριγκίπισσες βγαίνουν μπροστά (φωτό)

Σύμφωνα με το BBC, ο Σίνερ είναι ο φωτογράφος που χρησιμοποίησε φέτος η οικογένεια στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της.

Το ζευγάρι ανήρτησε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας «Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, από την οικογένειά μας στις δικές σας!».

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Γουίλιαμ & Πριγκίπισσα Κέιτ: Στην εκκλησία όλη η οικογένεια - Τι φόρεσε η μικρή Σάρλοτ - Πως συμπεριφέρθηκαν ο Τζόρτζ & ο μικρός Λούις (φωτό - βίντεο)

Η επίσημη φωτογραφία της χριστουγεννιάτικης κάρτας

Στην οικογενειακή, επίσης μαυρόασπρη, φωτογραφία που δεσπόζει στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, και η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η πριγκίπισσα Σάρλοτ κάθεται σε μία καρέκλα περιστοιχισμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.

Όλοι φορούν λευκό πουκάμισο, με την Κέιτ, την πριγκίπισσα της Ουαλίας και την κόρη της Σάρλοτ, 8 ετών, να διακρίνονται με τζιν παντελόνι, ενώ ο Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, φοράει μαύρο παντελόνι όπως και ο πρίγκιπας Τζορτζ, 10 ετών. Ο πρίγκιπας Λούις, 5 ετών, φοράει βερμούδα.

Στη φωτογραφία που το ζευγάρι μοιράστηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, τα τρία παιδιά φαίνεται να φορούν τα ίδια ρούχα και παπούτσια με τη φωτογραφία στη χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Η οικογένεια πέρασε τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ, στο Νόρφολκ, κατά το έθιμο.

Διαβάστε ακόμα: Οι βασιλικές κάρτες των Χριστουγέννων: H Λετίθια στα μπλε με Carolina Herrera, η Σαρλίν με κομψό, βελούδινο φόρεμα – Οι απλοί Βέλγοι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ