Το αντίο μέσα στο νεκροτομείο των συναδέλφων του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη - Τον αγκάλιασαν & έψαλαν τον εθνικό ύμνο - Ανατριχιαστική στιγμή (βίντεο)

Σήμερα η κηδεία

Με έναν δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν οι συνάδελφοι του, τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 31χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από χτύπημα με φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Αποφάσισαν, λοιπόν, να μπουν όλοι μαζί στο νεκροτομείο και να τον αγκαλιάσουν ψέλλοντας τον εθνικό ύμνο.

Διαβάστε ακόμη: Υπέκυψε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη: Του είχαν ακρωτηριάσει το πόδι για να τον σώσουν - Ήταν 20 μέρες στη ΜΕΘ (φωτό & βίντεο)

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αδελφοσύνη και φιλία. Είδα τον πόνο, τη θλίψη και ήταν συγκλονιστικό, ειδικά ο αποχαιρετισμός τους. Όταν ένας άνθρωπος φεύγει με τέτοιες συνθήκες, είναι πολύ δύσκολο ειδικά για τους γονείς, γιατί έφυγε με τρόπο που δεν ορίζει η φύση» τόνισε, μιλώντας στο «Open» το πρωί της Παρασκευής (29/12) ο καθηγητής Γιώργος Λυράκος, που εργάζεται ως ψυχολόγος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

«Όλα τα παιδιά μπήκαν στο νεκροτομείο, ένας-ένας τον αγκάλιασαν και στη συνέχεια έκαναν έναν κύκλο και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο. Για εμάς ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή, ήταν ένα θρήνος, ένα ζήτω στη ζωή και ένα “αθάνατος” για το παλληκάρι» σημείωσε.

«Οι συνάδελφοί του είχαν γίνει παιδιά για τους γονείς του Γιώργου. Όποιος δεν είχε βάρδια από τη διμοιρία του ήταν στο νοσοκομείο» υπογράμμισε.

Η κηδεία του 31χρονου, που πάλεψε για 20 ολόκληρες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο της Θέρμης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ