Αλίκη Κατσαβού: Ποιος θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ο Κώστας Βουτσάς; (βίντεο)

Τι λέει on camera

Αποκλειστικά για την εκπομπή Πρωινό Σουσού μίλησε η Αλίκη Κατσαβού.

Η ίδια, αναφέρθηκε στον Κώστα Βουτσά, τον γιο τους Φοίβο και την θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει.

 «Τα γενέθλια του Κώστα ήταν 31 Δεκεμβρίου, στην αλλαγή του χρόνου, τα κάναμε και με βασιλόπιτα και με τούρτα. Αγαπούσε τις γιορτές, του άρεσε να είμαστε σε ωραία εστιατόρια. Του άρεσε να είναι όμορφη η ζωή και να ομορφαίνει και τη ζωή των άλλων. Όταν πια ήρθε ο Φοίβος, τον βάζαμε στο καρότσι, τον ντύναμε Αγιοβασιλάκη»

«Όταν έφυγε ο Κώστας, ταυτόχρονα ήρθε και η πανδημία, σκοτείνιασαν οι ζωές μας, ποικιλοτρόπως. Το πένθος ήταν τα 2/3 του σκοταδιού, αλλά και η πανδημία, η κλεισούρα, ήταν ένα πράγμα που έκανε τις γιορτές παράξενες. Προσπάθησαν να συντηρήσω το πνεύμα των Χριστουγέννων και αυτή ήταν και η στρατηγική μου όλον αυτόν τον καιρό, να αφήσω τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο και να μην του φορτώσω τις δικές μου αγωνίες ή τη δική μου θλίψη. Προσπαθούσα όλα να κυλάνε όπως και πριν φύγει ο Κώστας».

Διαβάστε ακόμη: Αλίκη Κατσαβού: «Η έλλειψη του Κώστα Βουτσά καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια - Δεν έχω καμία βοήθεια» (βίντεο)

Για τον γιο τους, η Αλίκη Κατσαβού σχολίασε: «Ο Φοίβος δεν θέλει να δει ταινίες με τον μπαμπά του. Εγώ βλέπω κρυφά λίγο. Το έχει πει ξεκάθαρα, δεν θέλει, στεναχωριέται όταν βλέπει τον μπαμπά. Έχει πολλές αναμνήσεις με τον Κώστα. Ο Φοίβος περνούσε χρόνο πάνω στο γραφείο του Κώστα από όταν ήταν βρέφος, τώρα είναι δικό του. Είναι βαρύ το όνομα που κουβαλάει ο Φοίβος. Μέχρι στιγμής δεν θέλει να τον συγκρίνουν με τον μπαμπά του. Όταν λένε ότι του μοιάζει, στραβώνει. Θέλει να δείξει την προσωπικότητά του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ