O σεφ μας, Κωνσταντίνος Μουζάκης μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μπρικ ελιάς σε 4 απλά βήματα!

Πολύ απλά και πολύ εύκολα, φτιάξτε μπρικ ελιάς σε 4 βασικά βήματα!

Πολύ απλά και πολύ εύκολα, φτιάξτε μπρικ ελιάς σε 4 βασικά βήματα!

ΥΛΙΚΑ

·         Λίγο βασιλικό

·         250 γραμμάρια μπρικ

·         3 κτσ γάλα

·         1 1/2 κτσ μαύρη ή πράσινη ελιά πάστα

·         10 τεμάχια ελιές ροδέλες

·         1 κτσπουμαρό ντομάτας

·         λίγο αλάτι

·          

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.    Σε ένα μπολ χτυπάμε το μπρικ μαζί με το πουμαρό και την πάστα ελιάς

2.    Προσθέτουμε το γάλα, βασιλικό, το αλάτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

3.    Τέλος προσθέτουμε και τις ροδέλες ελιάς ανακατεύοντας ελαφρά.

4.    το βάζουμε σε γυάλινο βάζο και το τοποθετούμε στο ψυγείο. 


Το who is who του Κων/νου Μουζάκη

Ο Κωνσταντίνος Μουζάκης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην ζαχαροπλαστική και μαγειρική τέχνη. Εργάζεται ως ιδιωτικός chef σε βίλες υψηλών προσώπων, κτήματα δεξιώσεων, θαλαμηγούς και σε σκάφη αναψυχής, έχει παρουσιάσει την Μεσογειακή κι Ελληνική κουζίνα σε διεθνή συνέδρια, τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και σε διεθνείς διαγωνισμούς. Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε συγγραφή βιβλίου μαγειρικής με θέμα την υγιεινή διατροφή, σύνταξη συνταγών σε περιοδικά, ιστοσελίδες και εφημερίδες στον διεθνή και ελληνικό τύπο. Έχει ειδικότητα στην Μεσογειακή και Ελληνική Παραδοσιακή κουζίνα, στο ελληνικό πρωινό, και σε είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.
Είναι  μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος , της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.(ChefClub of Greece), της Παγκόσμιας ‘Ενωσης Αρχιμαγείρων WACS, αλλά και Πιστοποιητής στον ΕΟΤ για το σήμα της ελληνικής κουζίνας. Εισηγητής στο ΤΕΙ και PastryChef στο IEK ΞΥΝΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ