Γενέθλια Πριγκίπισσας Κέιτ: Πως η ομορφούλα συμφοιτήτρια του Ουίλιαμ κατέκτησε τον Πρίγκιπα - Τον "έριξε" με ένα babydoll

Το love story των royals

Με αφορμή τα 41α γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον, σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα σύντομο flashback στο ειδύλλιο που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνης και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ένα ειδύλλιο που εξελίχθηκε σε αγάπη και στη δημιουργία της επόμενης royal οικογένειας του Μπάκιγχαμ.

Ο Πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γνωρίστηκαν το 2001, ενώ το ζευγάρι σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του St Andrews.



instagram @princeandprincessofwales

 

 



instagram @royalfamilyy.fan

Η μελλοντική βασίλισσα ήταν φοιτήτρια Ιστορίας της Τέχνης που τράβηξε την προσοχή του νεαρού βασιλιά όταν ανέβηκε στην πασαρέλα μιας επίδειξης μόδας στο Πανεπιστήμιο St Andrews.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κέιτ ένιωσε έλξη για  τον μέλλοντα σύζυγό της όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, και ο Ουίλιαμ ανταποκρίθηκε πίνοντας ένα ποτό.

 Μιλώντας για την πρώτη τους αμοιβαία έλξη, ο μελλοντικός βασιλιάς δήλωσε: «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την Κέιτ, ήξερα ότι υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο σε αυτήν και ήξερα ότι υπήρχε κάτι που ήθελα να εξερευνήσω εκεί».

Ωστόσο, το 2007, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ χώρισαν για λίγο καιρό, με πηγές προσκείμενες στο Παλάτι να δηλώνουν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν απογοητευμένη από τον χωρισμό τους. Δεν κράτησε πολύ όμως ...

Λίγο καιρό μετά, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ εθεάθησαν να φιλιούνται σε ένα στρατιωτικό πάρτι σε στρατώνες στο Μπόβινγκτον του Ντόρσετ ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η σημερινή Πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκε μαζί με τον αδερφό της στη συναυλία για τη Νταϊάνα, που που πραγματοποιήθηκε στο Γουέμπλεϊ 10 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του Γουίλιαμ.

 

 

Μιλώντας στη συνέντευξή τους για αρραβώνα το 2010, η Kate εξήγησε: «Μετακομίσαμε μαζί ως φίλοι, επειδή ζούσαμε μαζί, ζούσαμε και με δύο άλλους για λίγο και η σχέση άρχισε να  ανθίζει από εκεί πραγματικά, απλώς είδαμε περισσότερα ο ένας για  τον άλλον. και κάναμε περισσότερη παρέα  και έτσι ξεκίνησε  από εκεί».



instagram @princeandprincessofwales

Σήμερα, έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τρία παιδιά, τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Γουίλιαμ & Πριγκίπισσα Κέιτ: Στην εκκλησία όλη η οικογένεια - Τι φόρεσε η μικρή Σάρλοτ - Πως συμπεριφέρθηκαν ο Τζόρτζ & ο μικρός Λούις (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Σύσσωμη η πριγκιπική οικογένεια της Ουαλίας στην εκκλησία! Με απίθανο μπλε Alexander McQueen παλτό η Κέιτ & ασορτί κοστούμια για τους μικρούς Τζορτζ & Λούις (φωτό)

Πως σας φάνηκε το royal love story;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ