Δημήτρης Λάλος: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στο Σασμό - «Είχαμε σκηνές πένθους, ήταν η εβδομάδα των παθών»

Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην παρέα του «Καλύτερα δε Γίνεται».

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους στον «Σασμό». Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί αναφέρθηκαν σε αυτή την επιτυχημένη δουλειά, που έχει αγαπήσει ο κόσμος τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ναταλία Γερμανού ζήτησε από τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να της αποκαλύψουν την πιο δύσκολη σκηνή που έχουν γυρίσει φέτος, με την απάντησή τους να είναι ομόφωνη.

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η σκηνή που τους δυσκόλεψε στον «Σασμό»

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Λάλος, λέγοντας: «Εγώ ξέρω ποια ήταν… Όταν ήταν ο Νικηφόρος νεκρός και έπρεπε να του πάμε στο νεκροτομείο τα ρούχα, ήταν πολύ συγκινησιακά φορτισμένη σκηνή. Έχουμε κάνει πολύ δύσκολες σκηνές αλλά ιδίως αυτή ήταν…

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι έχουμε κάποια προγράμματα που είναι πολύ σκληρά, μπορεί να έχουμε και 15 σκηνές μέσα σε μια μέρα. Αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να έχουμε και 15 σκηνές πένθους σε μια μέρα, δεν είναι εύκολο. Πήραμε όμως από τον κόσμο την αγάπη γι’ αυτά που δώσαμε».

Δείτε ακόμη:Δημήτρης Λάλος: «Το μόνο που μπορώ να πω για τον ''Σασμό'' είναι ένα χρώμα... ''κόκκινο''» (βίντεο)

Από την πλευρά της, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εξομολογήθηκε: «Αυτή και αυτή που πέθανε ο μικρός στα χέρια μου ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές. Η εβδομάδα αυτή των παθών ήταν για εμένα πάρα πολύ δύσκολη, ήμουν χάλια. Προσπαθώ όταν φεύγω από τη δουλειά να πηγαίνω σπίτι μου και να είμαι ανάλαφρη… Εκείνη την εβδομάδα ήμουν χάλια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ